AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšly na AbeceděHer nejen návody na Trackmania Nations či na The Sims 2: Open for Business, ale kupříkladu i cheaty na Prey, trainery pro Cossacks 2: Battle for Europe, češtiny pro Grand Theft Auto: Vice City či Prey a mnoho dalšího...

Trackmania Nations

Davy nadšených fanoušků na ochozech řvou na své oblíbené závodníky, kola vozů se zahřívají a manažéři shánějí nové dresy. Kvalifikace na Electronic Sports World Cup je v plném proudu. Milióny hráčů se snaží být nejlepšími, ale do velkého finále se dostanou jen nejlepší z nejlepších z jednotlivých států. Světový pohár v elektronických sportech se koná jako každý rok v městě nad Seinou a kromě již zaběhnutých her se zde hráči setkají s novinkou na poli závodních her. Tou novinkou je již několikrát propíraná hra Trackmania, přesněji speciální verze vydaná právě ku příležitosti ESWC, s přídomkem Nations. Průvodce hrou je zde.

The Sims 2: Open for Business

Nový datadisk se The Sims 2: Open for Business umožní vašim Simíkum vydat se po dráze podnikatelské. A jaké jsou možnosti? Budete se moci stát majitelem butiku s oděvy, zřídit salón krásy, péct dobroty, rozdávat radost v květinách, zavést obchod s elektronikou, zaútočit na post magnáta v oblasti rychlého občerstvení, prostě, co budete chtít. Když navíc získáte pocit, že na to všechno nemůžete stačit sami, budete si moci najmout zaměstnance a nechat je sestavovat hračky, vést katalogy, vázat kytice, vyrábět roboty, co bude třeba. Když to bude nutné, nebojte se najmout manažera. Ovšem pozor na ulejváky! Průvodce hrou je zde.

Cobol´s Revenge

Poté co se vám podaří utéci ze žaláře, počnete kout plány jak svrhnout samozvaného vládce Billa. Svět Ibum sice není nikterak rozsáhlý, ale i přes tuto skutečnost se rozhodně vyplácí projít a důsledně prohledat každičký kousek herního prostředí, neboť k objevování a louskání záhad je v něm prostoru dosti, taktéž je nutné promlouvat s každou postavičkou, neboť mnohdy obdržíte cenné rady a též hesla pro další postup. Tak třeba potkáte v kuchyni kuchaře, kde lze získat chleba, který dáte žebrákovi, od kterého se dozvíte nutné informace pro další postup. Podobných situací najdete na vaší pouti mnoho, neopomeňte se tedy stále ptát a vyptávat. Návod na free hru je zde.

Cheaty

Pro Cycling Manager 2006, SWAT 4: the Stetchkov Syndicate, Prey, Glory of the Roman Empire.

Trainery

Virtual Impact, Fruit Machine Mania, Charlie 2, Cossacks 2: Battle for Europe, Chainz.

Češtiny

Grand Theft Auto: Vice City, Rise & Fall: Civilizations at War, X-Men: The Official Game, Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy, Prey.

Wallpapery

Ugo Volt, NHL 07, Fury - Unleash the Fury, Battlefield 2142, King`s Quest 9: The Silver Lining - Shadows, Nancy Drew: Danger By Design, Micro Machines V4, Dungeon Siege 2: Broken World, Miami Vice.

Screenshoty

Perimeter: Emperor`s Testament, Fruit Machine Mania, NHL 07, Chainz, Cobol´s Revenge, Battle for Middle-Earth 2: The Rise of Witch-king, Virtual Impact, Overclocked, Winter Sports, Action WheelRacer, King`s Quest 9: The Silver Lining - Shadows, Nancy Drew: Danger By Design, World War 2: Desert Rats, World War 2: Iwo Jima, World War 2: GI, Postal, HCA - The Ugly Prince Duckling, T-MEK, Brian Lara International Cricket 2007, Colin McRae: DIRT, Clive Barker`s Jericho, Command & Conquer 3: Tiberium Wars.

Obaly

Micro Machines V4, OutRun 2006: Coast 2 Coast, Devil May Cry 3: Dante`s Awakening Special Edition, Pro Cycling Manager 2006, Over The Hedge, Pro Cycling Manager, Wildlife Park 2, Perimeter: Emperor`s Testament, Fruit Machine Mania.

Váš názor Další článek: Runaway se vrací na obrázcích

Témata článku: , , , , , , ,