AbecedaHer ve zkratce

Co nového se v uplynulých dnech objevilo na AbeceděHer? Jako nové návody, cheaty, trainery či češtiny tam naleznete? Věřte, že návod na Cold Fear není zdaleka to jediné, co se tam poslední dobou objevilo.
Cold Fear

Tom Hanson je jen jedním z řady chlapců, sloužících u americké pobřežní hlídky, když jeho loď obdrží rozkaz, aby se posádka uprostřed divoké zimní bouřky vypravila na velice riskantní záchrannou misi. O hodně později objeví Tom ruskou opuštěnou rybářskou loď, poté co vstoupí na její palubu, rychle zjistí, že opuštěná je pouze od lidí, na palubě je totiž něco strašného, Tom je tím jediným, kdo může situaci ještě na poslední chvíli zachránit. Musí tedy začít bojovat proti všude číhající hrozbě, sebrat všechnu odvahu a postavit se čelem obrovskému nebezpečí, které by jinak mělo velice krutý dopad na celé lidstvo. Ke hře je návod, wallpaper, ... kompletní informace zde.

  

Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy

Psi-Ops je akční hrou, zasazenou do nedaleké budoucnosti. Jejím hlavním hrdinou je PSI-agent Nick Scryer, obdařený nejrůznějšími paranormálními silami, jako je pyrokineze, telekineze a mnoha dalšími, které jsou jeho zbraní i obranou. Těmito svými schopnostmi může přímo zasáhnout a ovlivnit okolní prostředí i nepřátele, pochopitelně disponuje i arzenálem běžnějších zbraní. Opět návod, wallpapery a kompletní info.

  

Europa 1400: The Guild

Začínající obchodník v středověkém městě to neměl nikdy jednoduché a nebyl zrovna v tom nejlepším postavení. Zahájit hru lze několika způsoby, doporučujeme vám pro první vstup do středověkého města Londýn, který nabízí dost prostoru i zdrojů materiálů, a „normální“ úroveň obtížnosti. Při výběru svých rodičů si prohlédněte jejich schopnosti. Vlohy totiž po nich zdědíte, takže si předem rozmyslete, do jakého druhu podnikání se pustíte. Je tedy evidentní, že ve vašem podnikání, aby bylo úspěšné, je tato volba prvním rozhodujícím krokem. Podívejte se na návod a informace.

  

Cheaty za poslední týden

GUN, The Matrix: Path of Neo, Rome: Total War - Barbarian Invasion, Brothers in Arms: Earned in Blood, NHL 06,

Trainery

1 Deck Poker Select, Starship Troopers, Star Wars: Battlefront 2, F.E.A.R. (FEAR), GUN, Shadowgrounds, The Movies, Shrek Super Slam, 1000 Miglia, A2 Racer: Goes Usa, The Matrix: Path of Neo

Češtiny

Manhunt, Call of Duty, True Crime: Streets of L.A., Breed, Aura: Fate of the Ages, TOCA Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator, Uplink: Hackers Elite (Trust is a Weakness), Croc 2.

Wallpapery

Battle Raper, Prince of Persia: The Two Thrones, Peter Jackson`s King Kong, Back To Gaya, 80 Days, Civilization 4, GUN, Splat Renegade Paintball, D-Day.

Screenshoty

The Lost Crown. Prince of Persia: The Two Thrones, Battle Raper, Atlantis 3: The New World, Atlantis 1: The Lost Tales, Tony Hawk`s American Wasteland, Conquest 2: The Vyrium Uprising, Alpha Prime, Alpha Lines, Conflict: Desert Storm, Conquest: Frontier Wars, Berušky, Dynasty Warriors 4 Hyper, Rail Runner 3D, Cardhalia, Diabolique: License to Sin, Evolution GT, Savage 2: A Tortured Soul, Splat Renegade Paintball, D-Day

Obaly

Battle Raper, Peter Jackson`s King Kong, Warhammer 40.000: Dawn of War - Winter Assault, Etrom: The Astral Essence, Over 1000 Games Volume 3, Brothers in Arms: Earned in Blood, Shrek Super Slam, Shadowgrounds, Holiday World, CSI 3: Miami

Váš názor Další článek: Končí tvůrcí Freelanceru, Digital Anvil

Témata článku: , , , , ,