AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily nejen návody na The Movies či Armies of Exigo, ale kupříkladu i cheaty na Empire Earth 2, trainery pro Tomb Raider 7 či češtiny pro The Movies, ale i mnohé další.

Motocross The Force

Poměrně vydařený simulátor motocrossových závodů. Cílem je samozřejmě projet trať co nejrychleji a tak vyhrát. Ale pozor, nic se nesmí přehánět. Pojedete-li příliš rychle například do zatáčky, pak spadnete a stroj se vám může zničit. Hra obsahuje pět tratí, na kterých se můžete prohánět s jednou motorkou. Návod je zde.

  

Patrician 3

Patrician 3 je real-time obchodní strategie, která navazuje na velice úspěšný předchozí díl. Hra je zasazena do období kolem roku 1300 a realisticky zobrazuje námořní obchod v severní Evropě. Hrát začínáte jako prostí obyvatelé a vaším cílem je povýšení mezi patricije. Záleží jen na vás samotných, zda půjdete cestou diplomacie, nebo se spolčíte s piráty a pašeráky. Návod je zde.

The Movies

Představte si, že byste mohli natočit takový film, jaký si jen přejete, že byste mohli sebrat na ulici libovolného člověka a udělat z něj hvězdu filmového nebe. Představte si, že byste mohli řídit celé filmové studio a bojovali s ostatními o to, kdo vytvoří největší sérii kasovních trháků, představte si, že byste se mohli řídit jen svým vlastním úsudkem a rozhodovali o tom, jestli svůj úspěch založíte na výpravných akčních snímcích nebo záplavě nízkorozpočtových béčkových filmů. To vše v této hře můžete. Návod je zde.

Armies of Exigo

Fantasy real-time strategie Armies of Exigo vám umožní hrát za jakoukoliv ze tří stran, které nesou názvy The Empire (rytíři, čarodějové, elfové), The Beast (orkové, trollové, ještěří bytosti) a The Fallen (temní elfové, padlí bojovníci a kreatury z hlubin). Celý svět je dvouúrovňový, přičemž obyvatelé podzemní a nadzemní části zrovna dvakrát velkými kamarády nejsou. Právě invaze podzemních stvůr zapříčiní, že odvěcí nepřátelé z říše Exigo (Beast a Empire) začnou spolupracovat a společně se útočníkům zdola postaví. Pokud jde o zdroje, ty jsou tři, a to zlato, drahokamy a dřevo (stromy/kořeny). Hra ale o nějakém složitém budování hospodářství rozhodně není a jejím ústředním tématem jsou velkolepé bitvy obrovských armád (až 200 jednotek). Dokončení návodu je zde.

  

Cheaty

Dumbo & Cool, Heroes of the Pacific, Gazillionaire Deluxe, Shopping Centre Tycoon, The Stalin Subway, Delta Force: Xtreme, Empire Earth 2: The Art of Supremacy, Tom Clancy`s Ghost Recon 3: Advanced Warfighter.

Trainery

Berušky 2, Tomb Raider 7: Legend, Austin Powers Pinball, Monster Trux Extreme: Offroad Edition, Anubis II, Action Girlz Racing, Ninjabread Man, Paradise, Armored Fist 3, 2006 FIFA World Cup Germany, Tom Clancy`s Ghost Recon 3: Advanced Warfighter, Arkanoid 4000, Arkanoid 3D, Arkanoid 2000, Rogue Trooper.

Češtiny

Sentinel: Descendants in Time (Realms of Illusion), Re-volt, Rainbow Six 3: Raven Shield, Prison Tycoon, The Movies, Postal 2: Apocalypse Weekend, Spec Ops 2: Green Berets, Seven Kingdoms 2: The Fryhtan Wars, The Regiment, Deus Ex 2: Invisible War, RollerCoaster Tycoon, The Movies, RollerCoaster Tycoon: Loopy Landscapes Pack, RollerCoaster Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon: Added Atractoin Pack.

Wallpapery

World War 2 Online: Blitzkrieg, Dumbo & Cool, Camelot Galway: City of the Tribes, Gods and Heroes: Rome Rising, Belief & Betrayal, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Flyff: Fly For Fun, Soccer Fury, Black Buccaneer, Sam & Max Freelance Police, War Leaders: Clash of Nations, GoonZu Online, Aion: Tower of Eternity, World in Conflict, Enemy Territory: Quake Wars, Heroes of Might & Magic 3: The Restoration of Erathia, Game Tycoon, Gene Troopers, Overlord, Tabula Rasa.

Screenshoty

Interstellar Marines, Reservoir Dogs, Genesis Rising: the Universal Crusade, Agatha Christie Murder on the Orient Express, Dumbo & Cool, Monster Trux Extreme: Offroad Edition, Diabolik Evil`s Origin, Camelot Galway: City of the Tribes, Gods and Heroes: Rome Rising, Anubis II, Action Girlz Racing, Wings Over Europe: Cold War Gone Hot, Ninjabread Man, Shopping Centre Tycoon, HAZE, World of Warcraft: the Burning Crusade, GoonZu Online, Armored Fist 3, War Leaders: Clash of Nations, Aion: Tower of Eternity, Paragraph 78, Adrenalin 2: Rush Hour, Soccer Fury, Return to Castle Wolfenstein: Project 51, Golden Age of Racing, Grand Theft Auto : London 1969, Grand Theft Auto 1, The Tales of Walenir, Bionicle Heroes, Pro Cycling Manager 2006/2007, Fury - Unleash the Fury, Arkanoid 4000, Arkanoid 2000, Panzer Elite Action: Dunes of War, Rome: Total War - Alexander, Overlord.

Obaly

2006 FIFA World Cup Germany, Desperados 2: Coopers Revenge, Tom Clancy`s Ghost Recon 3: Advanced Warfighter, Ninjabread Man, Resident Evil 4, Battle Mages: Sign of Darkness, Jane’s Attack Squadron, Hearts of Iron 2: Doomsday, Golden Age of Racing, Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, Black & White 2: Battle of The Gods.

Váš názor Další článek: Bioshock v obrazech

Témata článku: , , , , ,