AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšly na Abeceděher nejen návody kupříkladu na Harry Potter and the Goblet of Fire či Trespasser, ale například i trainery na Fable: The Lost Chapters či True Crime: New York City nebo čeština na Trackmania Nations.

Harry Potter and the Goblet of Fire

Harry Potter zahajuje svůj čtvrtý školní rok na Škole čar a kouzel v Bradavicích. Ani tentokrát tam není v bezpečí. Bradavice hostí významnou událost - Turnaj tří kouzelnických škol. Z každé vybere toho nejvhodnějšího uchazeče Ohnivý pohár. Proti všem předpokladům je vybrán i Harry, ačkoliv je pro turnaj nezletilý a tvrdí, že se sám vůbec nepřihlásil. Brumbálovi se to vůbec nelíbí, protože turnaj je pořádně nebezpečný. Vypadá to tedy, že někdo opět usiluje Harrymu o život. Navíc mu moc spolužáků nevěří, že se nepřihlásil a v bradavické škole ho spolužáci považují za náfuku, dokonce i jeho věrný kamarád Ron se od něj odvrací. Do toho přichází nový profesor Obrany proti černé magii, který není úplně normální, Harryho tak čekají těžké časy.... Návod najdete zde.

Prodigal

Příběh hry se točí okolo jednoho sympatického týpka, který je do příběhu vtažen společně se svým bratrem. Ti před několika lety společně zažili smrt svých rodičů, což mělo za následek podivné chování jednoho z bratrů. Shoda okolností pak hlavního hrdinu přivede až k tajemnému srubu a okolností napovídají, že ne vše bude zcela v normálu. Příběh je o to zajímavější, že i když si budete myslet, že vše máte pod kontrolou, hra vás pokaždé něčím překvapí, protože dech beroucích scén je zde nespočet. Návod najdete zde.

Trespasser

Jedná se o vynikající 3D akci pouze pro silnější povahy, za každou palmou tu na vás číhá obrovská hlava Tyrannosaura, nebo ještě jiné, daleko nebezpečnější předpotopní příšery. I když máte k dispozici různé druhy velice razantních zbraní, pokračovat ve hře stále vpřed může být pro mnohé z vás velice obtížné. Příšery jsou krvelačné a co víc, napadají vás i ze zálohy a zcela nečekaně. Trespasser je ale rozhodně hrou, která v některých ohledech svým způsobem předběhla svoji dobu. Návod najdete zde.

Cheaty

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, Tabloid Tycoon, Robot Rage, Monster Hunter, Gateway to Another World, Euro ´96.

Trainery

Panzer Campaigns 14: Moscow `41, 3D Zork, 3D Blocks 2004, 3D Cube Hopper, 3D Blitz, 3D Space Cadet Pinball, 3D Ultra Minigolf, Onimusha 3: Demon Siege, Fable: The Lost Chapters, The Stalin Subway, Attack One, Evolution GT, True Crime: New York City, Arena Wars, Game Tycoon, Ancient Evil: Curse of the Snake Cult, 3D Ultra Radio Control Racers Deluxe: Traxxas Edition, 3D Ultra Radio Control Racers.

Češtiny

Trackmania Nations, MU Online, Men of Valor: Vietnam, Conan: Dark Axe, José Chess, Praetorians, Medieval: Total War, MachineHell.

Wallpapery

Ares Online, Front Line Force, AceSaga, Evolution GT, X-Men: The Official Game, Battlefield 2: Euro Force, Spider-Man 3, Stoked Rider, Beowulf, Armada Online, Mathica.

Screenshoty

Belief & Betrayal, Brothers in Arms: Hell`s Highway, Alone in the Dark 5: Near Death Investigation, Pac-Man World Rally, Hellgate: London, Panzer Campaigns 14: Moscow `41, 3D Frog Frenzy, 3D Cube Hopper, 3D Space Cadet Pinball, AceSaga, Tabloid Tycoon, Prodigal, José Chess, Unreal: Return to Na Pali - Mission Pack 1,  X-Men: The Official Game, Sentient, The Da Vinci Code, Z.A.R., Stoked Rider, Rage Hard, 2006 FIFA World Cup Germany, Beowulf, Battle Castles, Bad Timing, Game Tycoon, Euro ´96, Big Scale Racing, Betrayal at Krondor, Beneath a Steel Sky.

Obaly

Battle of Europe: Royal Air Forces, Blazing Angels: Squadrons of WWII, Daemonica, Championship Manager 2006, SpellForce 2: Shadow Wars, Sonic Mega Collection Plus.

Váš názor Další článek: Gears of War se připomínají

Témata článku: , ,