AbecedaHer ve zkratce

Hráčský servis přináší návod natřeba poznatky z hraní Company Of Heroes: Opposing Fronts a Cold War: Behind the Iron Curtain. K tomu se přidávají cheaty, trainery, češtiny a další.

B.A.S.E. Jumping

Hra vám umožní okusit vzrušení doprovázející volný pád, pocit z nebezpečí turbulence a tu velkolepost letu s padákem nad hlavou. To vše navíc v plném pohodlí domova. I vy, co máte normálně problémy vykouknout z okna svého bytu v sedmém patře paneláku, se můžete těšit, aniž byste jakkoliv riskovali své zdraví, že si za letu vyzkoušíte nejrůznější akrobatické kousky. Návod najdete zde.

SimCity 4: Deluxe

V SimCity 4 nestavíte jenom město, ale přímo ho přivádíte k životu. S božskými silami budete měnit hory, hloubit koryta řek a sázet lesy. Pak postavíte to nejrealističtější město, jaké si dovedete představit. Vaše město ožije ruchem stavenišť, dopravy a životem vašich Simů. Postavíte sídla na svazích hor, mosty přes kaňony a mrakodrapy v centru. Návod najdete zde.

Football Manager 2008

Ročník 2008 přináší více jak 100 změn. Pod dohledem bývalého člena irské reprezentace Raya Houghtona má dosud největší změnou projít engine a průběh samotných zápasů (na btw nastavitelné velikosti trávníku). Každému budou předcházet rozhovory s hráči, určení taktiky, rady jak na protihráče, a pak má mít dohru v kabinách po skončení utkání. Jednotlivé etapy budou po sobě okamžitě následovat, což má lépe navodit atmosféru, a nebude tu už možnost pauznout dění.  Návod najdete zde.

The Lost Crown: A Ghost Hunting Adventure

The Lost Crown je tajemný a strašidelný adventurní titul inspirovaný moderními i klasickými duchařskými příběhy. Údajně jde o kombinaci strašidelných děl Charlese Dickense, M.R.Jamese Arthura Conana Doylea a E.F.Bensona s kamerami pro noční vidění, E.V.P a dalšími nástroji, které používají hledači duchů. Hráč převezme roli Nigela Danverse, který se vydá do zdánlivě poklidného městečka na jihovýchodním pobřeží Anglie, aby zde odhalil starobylé tajemství a možná našel i poklad.  Návod najdete zde.

Company Of Heroes: Opposing Fronts

Nástupce real-timové strategie roku 2006. Company of Heroes: Opposing Fronts přináší dvě nové kampaně - za britskou 2. armádu, která bude osvobozovat francouzské město Caen, a za německou tankovou divizi Panzer Elite, která bude čelit útoku ze vzduchu ve válečné operaci Market Garden. Jiným lákadlem se stane vylepšená verze Essence enginu, tentokrát s podporou DirectX10. Návod najdete zde.

Cold War: Behind the Iron Curtain

Hlavním hrdinou akčního titulu Cold War: Behind the Iron Curtain je novinář, který je ovšem během sbírání podkladů pro jeho reportáž v SSSR unesen a Vašim úkolem bude jej osvobodit a uklidnit špatnou politickou situaci. Hra je složena z 23 nelineárních misí, v jejichž rámci navštívíte mimo jiné Leninovo mausoleum, Černobyl, ale také Ljubljanku, notoricky známé vězení KGB. Návod najdete zde.

Cheaty

Avernum 5
Agent Hugo: Lemoon Twist
Frontlines: Fuel of War
Grand Theft Auto IV

Trainery

Wordis
Thrillville: Off the Rails
Tiny Cars
Safari Kongo
Safari Biathlon Racer
WinPAC
Traffic Jam
Agent Hlína
Australia Zoo Quest
The Three Men
Mortimer Beckett and the Secrets of Spooky Manor
Everyday Shooter
Sniper Elite

Češtiny

Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels
Paragraph 78
Hour of Victory

Wallpapery

Kart n` Crazy
18 Wheels of Steel: American Long Haul
Cronous
The Sims 2: IKEA Home Stuff
Aliens: Colonial Marines
Bella Sara
Warriors Orochi
Battlefield Heroes
Cossacks: The Art of War
Legendary: The Box
Dead Space
Stronghold: Crusader Extreme
Paragraph 78
Time Stand Still: A Carol Reed Mystery
Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer: The First Decade

Screenshoty

Final Fantasy XI: 2008 Edition
Final Fantasy XI: Treasures Of Aht Urhgan
Cronous
Tiny Cars
The Sims 2: IKEA Home Stuff
The Sims 2: Apartment Life
Avernum 5
GTR Evolution
Gobliiins 4
Battlestations: Pacific
Roogoo
Australia Zoo Quest
Mortimer Beckett and the Secrets of Spooky Manor
Everyday Shooter

Obaly

Final Fantasy XI: 2008 Edition
Final Fantasy XI: Treasures Of Aht Urhgan
The Sims 2: IKEA Home Stuff
Warriors Orochi
RTL Biathlon 2008
Death to Spiesa
Turok

Váš názor Další článek: Age of Conan porazil GTA IV

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,