AbecedaHer ve zkratce

V minulém týdnu vyšly na AbeceděHer nejen návody na Worms: Forts Under Siege či Starship Troopers, ale třeba i cheaty na Gothic 2: Gold Edition nebo češtiny na Deus Ex 2: Invisible War či 25 to Life.

Worms: Forts Under Siege

Worms Forts: Under Siege je další z řady červích her od vývojového studia Team 17, která hráče tentokrát postaví do role velitele týmu bojovných červů dobyvatelů. Hra je zasazena do již známého humorně zpracovaného prostředí, v němž hráč převezme roli 4 vybraných červů a ze všeho nejdříve započne stavbu opevnění. Následně dojde na zvětšování a rozšiřování hradu i výrobu důmyslných obranných mechanismů a na konci nečeká nic jiného než boj s nepřátelskými červy. Ti však rovněž nelenili a na jiném místě na mapě také stavěli svoji pevnost. K dispozici bude singleplayer o 20 misích a multiplayer se spoustou map, modů i editorem pro tvorbu vlastních map. Návod je zde.

  

Starship Troopers

Starship Troopers je hodně rozporuplná hra, za pochválení stojí poměrně dobrá atmosféra a celkem pohodové soboje se stovkami zmutovaných brouků a jiné havěti, rozmanitost prostředí a množství různých druhů napřátel. Na druhé je však třeba naprosto důrazně poukázat na nezvládnutelnou technologii a střídající se kvalitu grafiky, místy až příliš obtížnou hratelnost a z toho vyplývajících všech dalších negativních aspektů hry. Pokud jste ale z jakéhokoliv důvodu vysazení v dobrém slova smyslu na film Hvězdná pěchota, v negativním potom na brouky nebo jinou havěť, potom ani chvilku neváhejte a pusťte se ihned do hraní, čeká na vás napínavé a dlouho trvající dobrodružství. Návod je zde.

  

Cheaty

Panzerschlacht, Deus Ex 2: Invisible War, Gothic 2: Gold Edition, Friendly Strike 2, Poselství trůnu.

Trainery

Empire Earth 2: The Art of Supremacy, Crazy Machines 3: Neues aus dem Labor, Crazy Machines 2: Neue Herausforderungen, everGirl, Curious George, Crazy Machines 1: Die Erfinderwerkstatt.

Češtiny

25 to Life, Land Of The Dead: Road to Fiddler`s Green, Deus Ex 2: Invisible War.

Wallpapery

Erinia, Fate, Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan, Splinter Cell 4: Double Agent, Laghaim, Medieval II: Total War, Tycoon City: New York, Curious George, Rugby 06, Guild Wars: Factions.

Screenshoty

Erinia, Fate, Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan, Guild Wars: Sorrow`s Furnace, Guild Wars: Factions, Poselství trůnu, Stronghold Legends, Friendly Strike 2, Crazy Machines 1: Die Erfinderwerkstatt, everGirl, NVA-Mission: Vorwärts immer!, Crazy Machines 3: Neues aus dem Labor, Curious George, Crazy Machines 2: Neue Herausforderungen.

Obaly

Rugby Challenge 2006, MU Online, Rainbow Six: Lockdown, Guild Wars: Factions, The Sims: Double Deluxe, Clifford the Big Red Dog Thinking Activies, Clifford the Big Red Dog Learning Activities.

Váš názor Další článek: Na začátku pouze bílé DS Lite

Témata článku: , , ,