AbecedaHer ve zkratce

Hráčský servis z AbecedyHer tento týden přináší návod na Myst IV: Revelation a průvodce po Titan Quest. K tomu se přidávají cheaty, trainery, dvojice češtin, obaly a pozadí na plochu.
Myst IV: Revelation

V příběhu Mystu IV s podtitulem Odhalení (Revelation) se otevírají staré osudové rány Atrusovy rodiny, jejichž počátek sahá až do prvního dílu. Tehdy Atrus uvěznil své zlem posedlé syny Achenara a Sirruse odděleně do dvou vězeňských Věků, kde odkázáni každý sám na sebe měli zpytovat svá svědomí a pokud možno se polepšit. Nyní, o celých dvacet let později, se Atrus rozhodl, především na naléhání jeho manželky Catherine, že je čas zjistit, zda jsou synové hodni návratu domů, nebo jestli ve vyhnanství stráví zbytky svých mrzkých životů. Návod najdete zde.

Titan Quest

V akční RPG hře ve stylu Diablo 2 půjde o oproštění lidstva od někdejších bohů Titánů, kteří vládli světu ještě pře Olympem s Kronosem coby vůdcem. Ten měl zvláštní zvyk, že pojídal vlastní děti, prý aby ho náhodou nesesadily z trůnu. Některé z nich přeci jen ale díky matce přežily. Byl to hlavně Zeus, jenž svého otce nakonec skutečně o vládu připravil a vsadil jej spolu s ostatními Titány do temnot Tartaru. Titan Quest pak vypráví o tom, jak tito Titáni uprchli ze svého vězení, aby se utkali s novými bohy a zpustošili zemi. Návod najdete zde.

Cheaty

Pac-Man World 3
Painkiller: Overdose

Trainery

Snow Sakura
TetriNet
Hard to be a God
The Witcher (Zaklínač)
The Sims Carnival: Bumper Blast
The Sims Carnival: SnapCity
Stranger

Češtiny

Cleopatra: A Queen`s Destiny
The Elder Scrolls 4: Knights Of The Nine

Wallpapery

Windchaser
The Legend Of Crystal Valley
Vietcong 2
LOST: The Video game
Rig`n`Roll

Screenshoty

LOST: The Video game

Obaly

Ratatouille
LOST: The Video game
My Horse and Me
Zoo Tycoon 2: Dino Danger Pack

Váš názor Další článek: World in Conflict míří na PS3

Témata článku: , , , , ,