AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšly na AbeceděHer nejen návody například na Prince of Persia: The Two Thrones či The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy, cheaty na ArmA: Armed Assault či F.E.A.R. Extraction Point, trainery pro Mage Knight: Apocalypse, češtiny pro Age of Empires 3: The WarChiefs Expansion a mnoho dalších.

The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy

Právě je něco kolem roku 1930 a mladý inženýr letectví Howard Brooks se probouzí na palubě známé vzducholodi Hidenburg. Vyšetřování na podivné lodi se nebude odehrávat jen ve vzduchu, ale dostanete se i do čtyř různých částí světa. Při té příležitosti si promluvíte s mnoha různorodými postavami, těch bude něco přes třicet a budete řešit nespočet hádanek a puzzlů. Návod najdete zde.

Prince of Persia: The Two Thrones

Two Thrones je už třetí přírůstek do nové princovské série… což znamená, že zatímco dvojce stačilo rozvíjet a zdokonalovat nápady jedničky, tak u třetího dílu už nestačí jen opakovat osvědčené schéma, ale je třeba i něco přihodit. Takže Princ přihazujea zdá se, že popírá známé tvrzení , že každá změna je vždycky jen k horšímu. Návod najdete zde.

Cyber Skunk

Vaším úkolem pak bude prolézt celým komplexem, v případě, že potkáte hlídače, urychleně střílet a přesně mířit. Sbírat všudypřítomné lékárničky, kterých je možná až přespříliš a náboje do zbraní. Ovládání probíhá prostřednictvím kurzorových šipek a především myši, kterou míříte. Zaměřování nepřátel vám usnadňuje systém, který crosshair rozšíří pokaždé, co na nějakého toho protivníka zamíříte. Návod najdete zde.

Broccoli Never Dies

Broccol Never Dies je poslední ze série mini-stříleček z pohledu první osoby, které produkuje švýcarský vývojář Dieter Marfurt, vystupující obvykle spíše pod značkou Cyber Skunk Pictures. Jedná se o zábavnou parodii na špionážní filmy a hry s Jamesem Bondem, zároveň ale i s řadou narážek na sérii No One Lives Forever. Návod najdete zde.

Konung - Legends of the North

Konung je další vlaštovkou, která k nám přilétla ze země na východ od nás, až z dalekého Ruska. Tři kultury se v této RPG kombinované s prvky RTS střetávají na počátku 7. století v souboji o pradávný dar bohů, Náramek moci. Cesta k němu však vede přes desítky masožravých mravenců, jedovatých pavouků a až nechutně silných Zombií. Návod najdete zde.

Cheaty

ArmA: Armed Assault
F.E.A.R. Extraction Point
American History Lux

Trainery

My Boyfriend
Mage Knight: Apocalypse
Origin of the Species
Bionicle
Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
Bratz: Babyz
D.N.A

Češtiny

Age of Empires 3: The WarChiefs Expansion
Sid Meier`s Railroads!
Top Spin
Grim Fandango
Rogue Trooper

Wallpapery

My Boyfriend
The Plan
M2
Journey to the West 3D
Neverwinter Nights: Pirates of the Sword Coast
Inquisitor
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Pacific Storm
Age of Pirates: Caribbean Tales
Alan Wake

Screenshoty

CSI 4: Hard Evidence
My Boyfriend
CellFactor: Revolution
The Goobs
BlupiMania 2
Neverwinter Nights: Pirates of the Sword Coast
Cyber Skunk
Broccoli Never Dies
Inquisitor
Konung - Legends of the North
Sam & Max Episode 2: Situation: Comedy
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
D.N.A
American History Lux
Bratz: Babyz

Obaly

Tom Clancy`s Rainbow Six: Vegas
Rayman Raving Rabbids
Cricket 07
Chicken Run: Hennen Rennen
Marvel: Ultimate Alliance
Championship Manager 2007
Eragon: The Dragon Rider Legacy
Pacific Storm

Váš názor Další článek: Galerie: Warhammer Online

Témata článku: , , , ,