AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily nejen návody na Half-Life 2: Episode One či Obscure, ale kupříkladu i cheaty na již zmíněný HL2:Ep1 či češtiny na Oblivion a mnohé další.

Obscure: Learn about Fear

Obscure je survival horor japonského konzolového střihu, který je určen pro PC a PS2. Zápletka se točí okolo tajemné školy, kde podle všeho probíhají nějaké strašné experiment, či rituály. Hlavní hrdina tentokrát není pouze jeden, ale jde o partu teenagerů. Ti se vydají do školy po setmění, aby našli své ztracené přátele a to co zde objeví je jistě nepotěší. Obyčejný průzkum se změní v boj o holý život plný dramatických okamžiků, strašných kreatur, podivných hádanek, zamčených dveří a dalších klasických prvků, jež ke klasickému survival hororu neodmyslitelně patří. Návod je zde.

Hapland 3

Celá tato netradiční hra se odehrává na jedné obrazovce, má jen jediný level a i přesto není její dokončení záležitostí na pár minut. Možná se tomu budete divit, ale je tomu skutečně tak. Vaším úkolem v ní je osvobodit uvezněného kolegu a umožnit mu vběhnout do jeskyně, kde je třeba zapálit pochodeň. Ačkoliv to zní jako snadná věc, není tomu tak. Hra Hapland je něco na pomezí logické hry a adventury, kdy musíte v přesném sledu vykonat určité činnosti přesně tak, jak to naplánoval autor, jinak neuspějete. Návod je zde.

Half-Life 2: Episode One

Samostatně hratelný datadisk k Half-Life 2: Episode One má v podstatě novou epizodou celé ságy navazujíc bezprostředně na události původní hry. Je zaměřen na singleplayer, ale nějaké drobné úpravy najdete i v multiplayerovém deathmatch módu. Hnací silou je skutečnost, že díky Gordonově akci na konci HL2 má Citadela našlápnuto na to, aby se stala městem duchů, neboť každý, kdo zde zůstane, bude zabit. Celý děj se bude odehrávat v City 17 a důležitou roli v něm bude mít Alyx. Návod je zde.

Brána do budoucnosti

Brána do budoucnosti je prvním skutečně dokončeným projektem vývojového týmu TjestStudio a to velice odvážným, vždyť se jedná o herní kategorii velice náročnou. Už teď vám ale mohu prozradit, že autoři zvládli tento nelehký úkol, v němž si nasadili laťku hodně vysoko, na výbornou a dnešní hra se může směle zařadit na špici české adventurní tvorby, neboť se jedná o dílo technicky dokonalé, graficky na vysoké úrovni a i příběh hry je originálem, ve kterém si rozhodně přijdete na své. Návod je zde.

Cheaty

Half-Life 2: Episode One (Aftermath), Desperados 2: Coopers Revenge, Ski Jumping 2006, Cabela`s Dangerous Hunts 2, Ski Jumping 2005.

Trainery

Trixie In Toyland, GTI Racing, Medieval Lords: Build, Defend, Expand, Bubble XMas, A Sea Of Pebbles, Bubble Dizzy, Classic British Motor Racing, RollerCoaster Tycoon 3: Wild!.

Češtiny

Toon Quad, The Elder Scrolls 4: Oblivion, Painkiller: Battle out of Hell, Laser Squad Nemesis, Liquidator: Welcome to Hell, World War II Combat: Road to Berlin, RollerCoaster Tycoon 3: Wild!, Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!, Salammbo, RollerCoaster Tycoon 3.

Wallpapery

Forgotten Realms: Demon Stone, EverQuest 2: Echoes of Faydwer, Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow, Lego Racers, Incadia, Turtle Bay, The Lost City of Malathedra, Hellgate: London, Just Cause.

Screenshoty

Toon Quad, Trixie In Toyland, EverQuest 2: Echoes of Faydwer, Hapland 3, Incadia, Bubble XMas, Liquidator: Welcome to Hell, Turtle Bay, Ground Zero: Genesis of a New World, The Lost City of Malathedra, Classic British Motor Racing, Tom Clancy`s Rainbow Six: Vegas, Ski Jumping 2006, Battlefield 2: Armored Fury, Brána do budoucnosti.

Obaly

Utopia City, Terrorist Takedown: Payback, Ground Zero: Genesis of a New World, Battlefield 2: Armored Fury.

Váš názor Další článek: Týden v rubrice Plné hry - staré časy

Témata článku: , , ,