AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily nejen návody na Call of Cthulhu či Emergency 3, ale kupříkladu i trainery na Hitman 4: Blood Money či The Da Vinci Code a mnoho dalších.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Vaše jméno je Jack Walters a jste soukromým detektivem. Jedné deštivé noci roku 1915 vás policie přizvala k případu fanatické sekty, jejíž členové byli ozbrojení, nebezpeční a chtěli jednat pouze s vámi. Uvnitř zatuchlého brlohu jste ale zjistili, že již není s kým jednat, způsobila to hromadná sebevražda. V útrobách domu jste našli něco hodně moc podivného, vzápětí se vám zatmnělo před očima a když jste se probrali, od světa vás dělily neprostupné mříže ústavu pro choromyslné. Od té noci uplynulo šest a půl roku a z blázince vás už propustili. Právě teď máte přidělený jako soukromé očko nový případ, zjistit příčiny zmizení osoby v jakémsi zapadlém městečku s názvem Innsmouth. Návod je zde.

Emergency 3: Mission Life

ER3 je realtime strategie, která pojednává o práci čtyř složek, které jsou třeba k řešení nebezpečných situací. Jedná se o Policii, Hasiče, Ambulanci a Záchranáře, nebo spíše o technický tým. Autoři si na nás hráče připravili dvacet misí, ve kterých si vyzkoušíte záchranné práce při různých úkolech. Několik úkolů je převzato z filmů a seriálů, které jste mohli vidět i na našich obrazovkách. Například mise Rychle a Zběsile, kdy po nehodě při nelegálních závodech zachraňujete přejeté chodce a chytáte viníka nehody, nebo řetězová nehoda na dálnici jako v Kobře 11. Návod je zde.

Cheaty

Half-Life: Sven Co-op, Act of War: High Treason, Immoral Study #1: Reiko Shirakawa, Richard Burns Rally, Emergency 4: Global Fighters for Life.

Trainery

Avalanche, Avoyd, The Da Vinci Code, Hitman 4: Blood Money, CycleMan, Clash (Alawar games), X-Men: The Official Game, A Day At The Beach Slots, Bricks of Egypt.

Češtiny

Toca 2: Touring Cars, The Hulk, Terminator 3: War of the Machines, Desperados 2: Coopers Revenge, Tactical Ops: Assault on Terror, Swat 4: Special Weapons and Tactics, Zapper.

Wallpapery

Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, Dangerous Waters, Pacific Storm: Allies, The Stalin Subway: Red Veil, Xiah: Oriental Fantasy Online, PC Football 2007, 2006 FIFA World Cup Germany, NFL Head Coach, Zoo Tycoon 2: African Adventure, Secret Files: Tunguska, Soul of the Ultimate Nation (SUN), World War II Combat: Road to Berlin, Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom, No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K..

Screenshoty

The Ultimate Billiards, Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, Half-Life: Sven Co-op, Spells of Gold, The Entente: World War I Battlefields, Rescue: The Russian Leopard, Box Of Tricks, Aggression: Europe 1914, Pacific Storm: Allies, The Stalin Subway: Red Veil, MARCH!: Offworld Recon, Echelon: Wind Warriors, Echelon, The Legend of the Dragon, PC Football 2007. Immoral Study #1: Reiko Shirakawa, Xpand Rally Xtreme, Heavy Duty, Clash (Alawar games), Secret Files: Tunguska, Dead Island, Swashbucklers: Blue & Grey, Age of Pirates: Caribbean Tales, Pro Evolution Soccer 6, Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade.

Obaly

The Da Vinci Code, Taito Legends, Law and Order: Criminal Intent, Heroes of Might & Magic 5, Dreamfall: The Longest Journey, Paradise.

Váš názor Další článek: Vychovejte si svého chocoba ve FF XI

Témata článku: , , , , , , , ,