Ace Combat 6 oficiálně představen

Je to tady! Firma Namco Bandai America rapidně zmenšila prostor pro spekulace, když před dvěma dny oficiálně představila pokračování leteckého simulátoru Ace Combat, tentokráte s číslovkou 6 a podtitulem Fires of Liberation. Hra je ve vývoji exkluzivně pro Xbox 360, a na trhu by se měla objevit ještě letos (spekuluje se o listopadu).

  

I přesto, že zápletka doposud nebyla odhalena, zmínili autoři, že ve se ve hře objeví několikero detailně zpracovaných letadel, které budete mít možnost pilotovat, a to jak v singleplayeru, tak v multiplayeru, jenž bude zprovozněn skrze službu Xbox Live. Ať už budete hrát sami, nebo proti přátelům, dostane se vám možnosti využít podpory vašich spojeneckých jednotek (bombardéry, loďstvo a tak dále), kteří budou po celou dobu hraní spadat pod vaše velení.

K tomu všemu navíc autoři přislíbili ještě takzvaný „Dynamic Operation System“, díky němuž se bude bojiště neustále měnit, což dává prostor menším potyčkám. Zmiňovaná utilita se tak postará o dokonalé vtažení do děje, které mnohým hrám toliko chybí.

Související informace (Ace Combat 6: Fires of Liberation):
Platforma: Xbox 360
Žánr: letecký simulátor
Vývojáři hry: Namco Bandai Games (
http://www.namcobandaigames.com/)
Vydavatelé hry: Namco Bandai Games (
http://www.namcobandaigames.com/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (5) Další článek: Silverfall je konečně v obchodech

Témata článku: , , ,