Activision na nákupech

Nezávislý tým Beenox Studios je znám pro své porty z konzolí. Právě díky této společnosti na PC můžeme vychutnávat takové trháky jako Tony Hawk`s Underground 2, Prince of Persia: Warrior Within či kupříkladu LOTR: The Return of the King. Dnes ovšem tato společnost o svou nezávislost přišla a stala součástí kolosu jménem Activision.

Zmíněné tituly samozřejmě nebyly ze stáje Activisionu, a tak se Beenox bude muset s některými lukrativními zakázkami rozloučit. To ale neznamená, že kvalita her od tohoto studia měla klesat; Activision zcela logicky právě do Beenoxu přesunul několik očekávaných titulů (respektive jejich portů pro PC). Konkrétně jde o Myst V: End of Ages, Fantastic Four, SW Battlefront 2, Madagascar, Evil Dead Regeneration a několik dalších titulů, které doposud nebyly zveřejněny.

Společnost dále oznámila, že se hodlá věnovat i vývoji vlastních titulů. K tomuto účelu by měla posloužit nově narostlá větev firmy Beenox Score, ovšem otázkou nadále zůstává, kolik prostoru Activision nechá pro vlastní tvorbu; zatím to totiž vypadá, že díky konverzím z konzolí kluci a holky z Beenoxu budou mít plné ruce práce.

Zdroj: GamesPress 

Váš názor Další článek: Stalo se 25. 5. - Codemasters nasazují nandrolon

Témata článku: , , , ,