Activision 'odhalil' plány na příští rok

Co do budoucna chystají velká herní vydavatelství je vždy otázkou, na níž se snaží najít odpověď nejen hráči, ale rovněž analytici. Dá se podle toho totiž odhadnout vývoj akcií té, či oné společnosti, což je výhoda k nezaplacení. A podle posledních informací se budou cenné papíry populárního Activisionu ještě chvíli prodávat za nemalou částku.

Nedávno se uskutečnila konference, jejímž cílem bylo nalákat investory na poskytnutí peněz právě herním titulům ze stáje jmenované společnosti. A i přesto, že žádné z následujících informací nejsou jisté, natož pak potvrzené, přeci jen vypadají náramně zajímavě, i když v drtivé většině nejsou pražádným překvapením.

Vězte tedy, že se jednalo kupříkladu o pokračování adrenalinové série skateboardové legendy Tonyho Hawka, která by se měla na trhu objevit v říjnu příštího roku, a to ve verzích pro X360, PS3, Wii a DS. Mimo to pak prosáklo na veřejnost, že bychom v novém ročníku měli zapomenout na ovladač v našich rukách. Že by byla dodávána i speciální fošna?

Pompézního návratu se příští rok dočká rovněž válečná série Call of Duty. Vývojáři z Infinity Ward totiž na podzim 2009 potvrdili druhý díl "futuristického" Modern Warfare. Ke slovu se samozřejmě dostane i studio Bizarre Creations, jež přešlo pod křídla Activisionu teprve loni, a které přislíbilo dopravit na trh bondovskou závodní hříčku. Prý už v září. Podle slov tvůrců by se přitom mělo jednat o jakýsi mix Mario Kart a Forzy.

Aby toho nebylo málo, slovo padlo i na další díl Guitar Hero, jenž byl pojmenován prostě 'Guitar Hero 5'. Bohužel, o hrách z portfolia Blizzard Entertainment prý řeč nebyla, avšak dá se počítat s druhým StarCraftem a možná i třetím Diablem, avšak o tom v redakci silně pochybujeme.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Galerie: Supreme Ruler 2020: Global Crisis

Témata článku: , , , , , , ,