Adventuristické dobrodružství v Římě

Italský tým Adventure Productions dnes oznámil své nejnovější dílko s názvem Audere Semper. Pakliže byste od nás chtěli přesné zařazení do šuplíčku žánrů, tak vězte, že se jedná o starou dobrou point and click adventuru s léty prověřenými vlastnostmi. Za vypíchnutí stojí pětatřicet různých lokací a dvacítka NPC postav, na které během hraní narazíte. Nu a samozřejmě nechybí ani dobrodružná zápletka, kde si hlavní roli střihne mladá studentka žurnalistiky jménem Elisa Flavi.

AudereSemper_1.jpg AudereSemper_2.jpg

Dějištěm hry se stane italské hlavní město Řím v dnešní době. Všechno to začalo jednoho říjnového dne. Ten byl zpočátku jako každý jiný – v barech a obchodech panoval čirý život, turisté obdivovali zubem ohlodané památky a Elisa se po letmé návštěvě university vydala do práce. Ta je však díky jejímu despotickému šéfovi nenaplňuje tak, jak by chtěla, a tak se nakonec díky jednomu sekundantovi dostane do spleti událostí, jež vyústí do velmi nebezpečného dobrodružství. Při něm využijete zejména různé minihry, rozhovory a samozřejmě také hledání, kombinování a následné používání předmětů.

Přestože tvůrci světu představili pouhé dva screeny, dá se očekávat, že vizuální zpracování titulu bude velmi povedené. Na grafiku byla totiž použita zvláštní dvojí cut technika – napůl trojrozměrná, napůl kreslená. Pozadu však nezůstává ani hudební doprovod, přičemž jsme byli informování, že byste se měli dočkat šedesát minut dluhého soundtracku. Hrací doba bude čítat něco kolem patnácti hodin, což nezní vůbec špatně.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury | point and click adventura
Výrobce: Adventure Productions
Váš názor Další článek: Galerie: F.E.A.R 2: Project Origin

Témata článku: , , , , , , ,