Age of Conan se odsouvá

Společnosti Funcom a Eidos, které se zařekly, že na monitory natěšených hráčů převedou svět barbara Conana v celé jeho kráse, včera oznámily, že se vydání hry odsouvá. Nově se tak počítá s 25. březnem příštího roku, jako s datem, kdy by se titul Age of Conan: Hyborian Adventures mohl objevit na trhu.

Trond Arne Aas, CEO společnosti Funcom, se k celé věci vyjádřil následovně: „Po pečlivém zvážení všech pro a proti, a důkladném rozebrání zpětných reakcí z betaverze, jsme se rozhodli projekt odložit. Věříme, že odsunout hru na začátek příštího roku je v nejlepším zájmu fanoušků, stejně jako tvůrců.“

A jak bude vypadat Age of Conan v akci? Tvůrci se naštěstí nesnaží o další z dlouhé řady standardních MMORPG, naopak. Přišli s naprosto revolučním postupem. Také vás po dohrání RPG mrzelo, že musíte opustit svou pracně vypiplanou postavu? A co kdyby se po skončení single-playerové hry mohla vrhnout do světa tisíců dalších postav a nekončících dobrodružství? Zní to jako sen, že? Hráč se sžije s postavou ve stínu svých uložených pozic a do krutého a nelítostného světa plného bitevních vřav vstoupí již jako zkušený harcovník. Tento systém by měl udržovat rovnováhu mezi postavami a bude tak záležet hlavně na hráčových schopnostech, zda přežije či nikoliv.

Související informace (Age of Conan: Hyborian Adventures):
Platforma
: PC
Žánr: online akční RPG
Výrobce: Funcom (
http://www.funcom.com/)
Vydavatel: Eidos (
http://www.eidos.com/)
Homepage:
http://www.ageofconan.com/
Preview: Doupě
Předpokládané datum vydání: 25. března 2008

Zdroj: Firing Squad

Diskuze (3) Další článek: World in Conflict je hotov

Témata článku: , , , , , , ,