Age of Empires IV si brzy zahrajeme s oficiální češtinou. Microsoft slaví 25 let značky s výroční edicí

Strategie Age of Empires v říjnu oslaví čtvrtstoletí svojí existence a tvůrci si k této příležitosti připravili novinky pro fanoušky.

Nejnovější pokračování Age of Empires bylo mezi fanoušky přijato docela kladně. Studio Relic Entertainment s ním ale ani zdaleka nekončí. Další velké novinky připravují k oslavám 25. výročí značky. Na 25. října chystají speciální stream s několika překvapeními. V ten den vyjde také Age of Empires IV: Anniversary Edition zahrnující základní hru se všemi updaty a nový Anniversary Update. Kromě ostatních přídavků je pro nás důležitým přírůstkem oficiální čeština, která do hry přijde spolu s dalšími deseti jazyky právě s tímto updatem. 

Novinky ale nejsou jen o jazycích. Výroční update přidává dvojici nových civilizací - Osmany a Malijce. K tomu můžete očekávat 2 nové biomy, 8 map a sérii nových výzev. Třetí sezóna multiplayerového hraní pak odstartuje s hodnocenými týmovými zápasy a balancováním námořnictva. Pokud už Age of Empires IV máte ve své herní knihovně, dostanete tohle všechno zdarma. 

Zatím nevíme, co přesně se na zmíněném streamu ukáže. Můžete ho sami sledovat na všech velkých platformách jako je Twitch nebo YouTube 25. října v 19:00 našeho času. 

Zdroj: Ageofempires.com

Diskuze (1) Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: velký balík série Serious Sam a závody s drony zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,