Air Conflicts - letadla ze Slovenska

Air Conflicts je název připravovaného projektu slovenských studií 3DPeople a 3DDivision. Jde o leteckou arkádu odehrávající se za druhé světové války. Na hráče čeká především rozsáhlá singleplayerová kampaň o osmdesáti misích, tři hratelné národy (Němci, Britové, Sověti) a samozřejmostí je také multiplayer s klasickou nabídkou herních módů.

  

Vývojáři se chlubí rozmanitostí misí. Můžeme se tak těšit na bombardování, nálety či třeba vytváření pouhé letecké podpory. Zajímavě vyhlíží také (ne)umístění hry. Nezavítáme totiž na žádné určité místo, ale budeme po čas hraní kolovat prakticky po celé zemi. Piloti se tedy budou muset vypořádat s boji na pevnině, ale i nad oceánem. Hra přitom sází na maximální požitek z boje; nesnaží se věrně simulovat, ale zaujmout akční částí. Není se čemu divit, vývojáři z 3DDivision už za sebou mají zkušenosti s podobným projektem Plane Arcade, který vyšel ještě jako freewarovka. Air Conflicts jsou jejich první komerční hrou.

Jestli bude Air Conflicts v rámci komerčních her stejně úspěšná jako Plane Arcade mezi freewarovkami, to zjistíme už v květnu.

Související informace (Air Conflicts):
Platforma: PC
Žánr: Letecký simulátor (nebo spíš arkáda)
Výrobce: 3DDivision / 3DPeople
Vydavatel: Frogster Interactive
Datum vydání: 1.5. 2006

Zdroj: Homepage, Sector

Váš názor Další článek: STALO SE 9.1. - přídavek ke Guild Wars

Témata článku: , ,