Akce Get Even přinese revoluci v grafice i struktuře hry

Zatímco všichni chystají kapry a míchají saláty, my jsme se rozhodli vydat na internet a vyzobat pro vás poslední ždíbky zajímavostí, než dorazí svátky. A narazili jsme na slušnou chuťovku.

Jedná se o FPS akci Get Even, která se má dostavit na PC, PS4 a Xbox One v blíže nespeficikované době. Nejedná se však jen o další rádoby next-gen hru, nýbrž o opravdu inovativní počin, který udělá konzolím nové generace čest. A čím že je tak unikátní?

Hned v několika oblastech. Tak především, grafika hry je tvořena 3D skeny reálných lokací a postav, což je technologie, pro kterou tvůrci ze studia The Farm 51 využívají spolupráci s mnoha nezávislými společnostmi. Dosud totiž tato technologie nikdy nebyla použita ve hře v takové míře a rozsahu a podle prvních ohlasů se rozhodně máme na co těšit.

1387802632-get-even-enemie.jpeg 1387802639-get-even-junkie.jpg 1387802643-get-even-execution.jpg

Grafickou stránkou to ale nekončí. Vývojáři plánuji smazat pomyslnou hranici mezi singleplayerem a multiplayerem a zkombinovat obojí do unikátního celku. Kdykoliv tak budete hrát singleplayerovou kampaň, budou se k vám moci připojit hráči z celého světa a ujmout se role nepřátel, které dosud ovládala umělá inteligence. Díky tomu se často lineární singleplayerový zážitek stává nepředvídatelným a náročným, protože proti vám stojí živí hráči se svými vlastními cíli a důvody vás zastavit.

Také samotné vyprávění příběhu má být inovativní. Na vše se budete dívat ze dvou stran, zatímco veškeré události a hratelnost samotná se bude měnit v závislosti na vašem konání a straně, kterou si vyberete.

1387789209-get-even-promo-artwork.jpg

Get Even zkrátka zatím vypadá velmi zajímavě a netřeba dodávat, že i pěkně. Však se podívejte na první screenshoty ze hry. Co říkáte?

Diskuze (7) Další článek: Project CARS má problémy s optimalizací pro Playstation 4

Témata článku: , , , , , , , ,