Akční rubačka Devil’s Hunt konečně ukazuje první záběry ze hry

Další akční adventura, která si pohraje s masovým vražděním démonů nám ukázala, na co se můžeme těšit. Podle prvních záběrů nebude šetřit brutalitou a stylovými finishery.

Devil´s Hunt se velmi brzy po oznámení chce ukázat v dobrém světle a ukazuje, na co se můžeme těšit. Hlavním tahákem hry by podle všeho měla být nutnost rozhodnout, jestli se přidáte na stranu andělů, nebo démonů. Žádná střední cesta není a následky vašeho rozhodnutí pocítí celý svět.

Při tvorbě akčního titulu se polští vývojáři z Layopi Games inspirovali úspěšnou fantasy knížkou Equilibrum od Pawla Lesniaka. Vžijete se do role Desmonda. Muže s démonickými schopnostmi, který je může využít k čemu jenom budete chtít. Hlavně ale k brutální likvidaci nepřátel. Používat budete hlavně Desmondovy pěsti a drápy a využívat ve svůj prospěch budete moci i vlastnosti okolního prostředí. 

Vývojáři slibují, že se můžeme těšit na silný příběh s kvalitním vyprávěním, které by měly podpořit propracované cut-scény. Jestli se jejich slib naplní se dozvíme v průběhu příštího roku. Zatím je rozhodně vidět slušný potenciál, který při pár správných krocích může vést až k velmi solidnímu výsledku. Bude to ale stačit na konkurenci v podobě Devil May Cry a Darksiders? Devil´s Hunt si zahrajeme na PS4, Xbox One a PC

Váš názor Další článek: Sony prodalo půl miliardy konzolí, oslaví to limitovanou edicí PS4 Pro

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,