Akční rubačka Sekiro prodala za deset dní už dva miliony kopií

Extrémně náročná řežba z Japonska pořádně táhne všechny hráče.

Nejnovější hra z dílny From Software se stejně jako předchozí kousky tohoto studia stala obrovským hitem a po deseti dnech, kdy je na trhu už má na kontě úctyhodné dva miliony prodaných kopií. Informací se pochlubil vydavatel Activision.

Hra navíc zaznamenala nejen prodejní úspěchy, ale i vynikající čísla z hlediska sledovanosti na Twitche. Do japonské akce s brutální obtížností se vydalo velké množství streamerů, kteří své fanoušky bavili spoustou úmrtí a zdaleka ne zřídka také trochou pořádného hněvu. Během svého startovního víkendu zlákalo lidi ke sledování celkem více než šesti set milionů minut. Po prvním týdnu potom dokonce více než miliarda minut. 

Jak už tomu tradičně bývá u her od From Software, hráči i kritici si tvrdou obtížnost s perfektně vypilovaným technickým zpracováním nesmírně užili. Výsledkem tak byla skvělá hodnocení, která bezpochyby nalákala nejednoho hráče ke koupi této pecky. A co vy? Už jste se rozhodli vydat do japonského světa, ve kterém je smrt stejně samozřejmá jako dýchání?

Váš názor Další článek: Playstation 5 a nový Xbox prý budou poslední konzole, přichází cloud

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,