PC | Akce

Akční Shattered Horizon vyjde za týden

Zajímavě vyhlížející multiplayerová akce Shattered Horizon se na trhu objeví již 4. listopadu. K dispozici bude skrze službu Steam, potažmo oficiální stránky, přičemž cena byla stanovena na necelých 20 dolarů. Ti z vás, kteří si hru předobjednali, dostanou 10% slevu. Již včera večer to prozradili zaměstnanci studia Futuremark.

Mimo to se nechali slyšet, že mají v plánu titul i nadále rozšiřovat o nové levely a další vychytávky, jež budou hráčům nabízeny zcela zdarma. Jediné, co proto trochu zamrzí, je fakt, že Shattered Horizon bude podle všeho optimalizovaný pouze pro systémy Windows Vista a Windows 7. O XP nepadlo ani slovo.

 

Samotný OS však k rozjetí hry nepostačí. Ne, na to budete potřebovat alespoň procesor Intel Core 2 Duo E6600, případně AMD Athlon64 X2 5600+, 2 GB RAM, 1,5 GB volného místa na disku a grafickou kartu GeForce 8800GT, či ATI Radeon HD 3870, disponující alespoň 256MB pamětí.

Doporučení studia však zahrnuje Intel Core 2 Quad Q6600, nebo ekvivalent v podobě AMD Phenom II X4 940, a grafiku GeForce GTX 260, potažmo ATI Radeon HD 4870, s pamětí 512 MB. A jelikož za hrou stojí odštěpek společnosti zodpovědné za 3DMark, doporučená sestava asi nebude od věci.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce
Výrobce: Futermark Game Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 4. listopadu 2009
Diskuze (1) Další článek: Preview: Serious Sam: The First Encounter HD – Hodně Detailní předělávka

Témata článku: , , , , ,