Akční střílečka Serious Sam 4 se představuje čerstvými detaily a videem

Divoká FPS akce Serious Sam od Chorvatského Croteamu se dočká čtvrtého dílu s podtitulem Planet Badass. Fanoušci divoké, místy vtipné brutality a hektolitrů krve si rozhodně přijdou na své i tentokrát.

Steam zprovoznil stránku hry Serious Sam 4: Planet Badass, která by měla oživit sérii a vylepšit old-schoolovou kostru hry. Nový Serious Sam slibuje nesmírně ničivý arzenál a přímo gigantickou dávku akce. 

Tahle série vždycky byla hlavně o tom, abyste používali absolutně všechno, co se k vám blíží jako terč pro váš trenink střelecké přesnosti. Tentokrát bychom tohle všechno měli dostat na ploše o velikosti v sérii doposud neviděné. Strach ale mít nemusíte. Hra zůstává lineární. 

Cestování velkým světem, i když je uzavřený, vám samozřejmě dá pořádně zabrat a bude tak jenom dobře, že dostanete k dispozici také pořádnou škálu vozidel nejrůznějšího druhu. Klasici mohou sáhnout po motorce, ale pokud chcete něco netradičního, měl by vaše choutky naplnit třeba kombajn nebo neprůstřelný papamobil.

Sam navíc tentokrát nebude sám. přidají se k němu jeho přátelé, které jsme doposud znali jenom s cut-scén a společně se vydají na epickou výpravu plnou krveprolití a brutální zábavy.

Více detailů se dozvíme v pondělí 11. června na E3 konferenci Devolver Digital.

Váš názor Další článek: Bohemia Interactive pracuje na nové Xbox exkluzivitě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,