Akční střílečka Sniper Elite 5 dorazí v příštím roce. Podíváme se do Francie

Nesmrtelná odstřelovačká série se dočká dalšího dílu.

Sniper Elite je podle všeho nesmrtelná série z druhé světové války a studio Rebellion před pár dny oznámilo pátý plnohodnotný díl. Sniper Elite 5 vyjde v roce 2022 pro PC a obě generací konzolí a vezme vás do Francie roku 1944. Úkol? Zmařit operaci Kraken. 

Špičkový odstřelovač a voják Fairburne se vrací a opět hodlá hodit pár šroubků do mašinérie nacistů. Během příběhové kampaně se vydáte na svou vlastní misi, ale také zůstanete uvězněni za nepřátelskou linií a budete nuceni se spojit s francouzským odbojem v Británii a nakonec odhalit i tajemný nacistický projekt, který hrozí ukončit válku ještě než spojenci vůbec osvobodí Evropu. 

Těšit se máme na realistické světové lokace, který byly přeneseny do hry pomocí fotogrammetrie. Interakce s prostředím je ještě podpořena propracovanou fyzikou a využitím celé řady prvků. Samozřejmostí jsou realistické zbraně a věrohodná balistika, abyste si užili každý výstřel. Ostatně, tím je série už nechvalně známá. 

Kromě příběhu tu samozřejmě najdete i plnohodnotný multiplayer a dokonce i režim Invaze, ve kterém se budete moci "nabourat" do kampaně dalších hráčů jako nepřátelský sniper. 

Váš názor Další článek: Recenze hry World War Polygon: WW2 Shooter. Polygony na bitevním poli

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,