AKTUALIZACE: Majstrovstvá Slovenska v PS2 hrách už čoskoro

2. ročník mezinárodního festivalu COMICS Salón, který se uskuteční 14. a 15. října v Bratislave, nabídne nejen tradiční promítání animovaných filmů, ale také vcelku neobvyklý program. Ve spolupráci se Sony Slovakia a progamingovou organizací UnitedGaming se totiž pořadatelé rozhodli uspořádat mistrovství Slovenska v PS2 hrách.

Soutěžit se bude systémem každý s každý, tedy většinou - u některých her pořadatelé slibují i souboje ve vícero lidech. Konkrétně změří síly konzoloví hráči v těchto titulech: Tekken 5, Soul Calibur 3, Gran Turismo 4 a This Is Football 2005. Turnaj ale není určen jen profesionálním hráčům; přihlásit se můžete i vy prostřednictvím stránky www.comics-salon.sk. Bohužel tisková zpráva nehovoří o tom, zda se budou moci přihlásit i čeští hráči a ani zmínka nepadla o odměnách pro vítěze. Vzhledem k podpoře Sony se ale dají očekávat alespoň nějaké věcné ceny v podobě her nebo samotných konzolí.

Aktualizace, 24.5., 7:23 

Dnes nám přišel e-mail s doplňujícími informacemi ohledně COMICS Salónu. Róbert Žittňan z pořádajícího OZ AnimeCrew se k otázce cen a účasti českých hráčů vyjádřil takto:

1) ceski hraci sa prihlasit mozu rovnako ako Slovenski, s tym problem nie je
2) ceny budu vecne, minimalne originalne hry od Sony. Budu to novinky, ktore budu
vtedy cerstvo k dispozicii. Predpokladame Shadow of Colossus, God od War a
dalsie veci, ktore sa chystaju od Sony v priebehu jun-oktober

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Červnové Doupě: Strategická smršť s Age of Empires v čele

Témata článku: , , , , , , , , , ,