PC

Aktualizováno: Vyhlášení výherce soutěže o nabušené herní PC

Drželi jste se, týden hledali správné odpovědi a dnes dokázali dojít až na konec cesty. Pojďte se tedy podívat, kdo si odnese domů herní PC od HAL3000.

Aktualizováno:

Velice se omlouváme, ale při vyhodnocení došlo k chybě. Správným výhercem hlavní ceny je Jakub S. z Blanska.

Proč se to stalo? Na Facebooku jsme v 19:00 zveřejnili nápovědu, že do hodiny padne poslední otázka. Článek, do kterého byla vložena, jsme již měli připravený v administraci webu a vyčkávali na vhodný okamžik. Na poslední chvíli jsme si ovšem všimli nestandardního přístupu a zjišťování informací přímo ze serveru, hrozilo tak nefér zjištění finální otázky před jejím zveřejněním. Proto jsme se rozhodli ji na poslední chvíli změnit. Do 20:00 zbývalo posledních pár minut a v tom spěchu jsme i při dvou lidech a opakované kontrole bohužel přehlédli, že se v nabídce kancelářských sestav na webu HAL3000.cz ve dvou kategoriích nachází ve dvou případech jedna a ta samá sestava. Správná odpověď na poslední otázku je tedy 11 a nikoli 13, jak jsme původně uvedli.

Ještě jednou se omlouváme, obzvlášť Janovi z Rohatce, pro kterého se pokusíme najít alespoň nějakou cenu útěchy.

Raději za blbce, ale fér...


Původní, chybné vyhlášení:

Soutěž máme za sebou. Týden jste pečlivě prohledávali Doupě a připravovali správné odpovědi na soutěžní otázky. I dneska jste se drželi do konce a jeden z vás bude náležitě odměněn.

Redakce Doupěte všem čtenářům děkuje za účast a slibuje, že není všem dnům konec. Pokud jste nevyhráli, nezoufejte, soutěží bude ještě dost. A nyní k tomu nejdůležitějšímu. Výhercem se stává Jan H. z Rohatce. Gratulujeme!

Diskuze (54) Další článek: Forza 5 se dočká nových přibližovadel ve Smoking Tire DLC

Témata článku: , , , , , , , ,