Alfa verze Army 3 se objeví příští týden, finální hra pak ve 3. čtvrtletí

Koupí alfa verze získáte přístup i do bety a finální verzi hry se slevou.

Bohemia Interactive konečně ohlásili vydání alfa verze Army 3, která přinese k hernímu vyřádění samostatný ostrov Stratis. Alfa verze bude k dostání od 5. března na Steamu v podobě dvou verzí. Arma 3 Alpha má stát 25 euro, tedy asi 630 Kč, dražší Arma 3 Digital Deluxe Edition vás bude stát 40 euro – zhruba kolem 1000 Kč. Obě verze vám nabídnou přístup do alfy, po jejím ukončení i do bety a nakonec získáte i finální verzi hry v digitální podobě, jež vyjde někdy ve třetím čtvrtletí.

Jedná se o zvýhodněnou nabídku, protože cena se zvedne, jakmile se objeví beta a finální verze. Deluxe verze k tomuto přidá ještě soundtrack, mapy a průvodce, vše v digitální podobě. A navíc je tu i klíč na Arma: Cold War Assault (tedy původní Operace Flashpoint).

arma3_alpha_screenshot_01.jpgarma3_alpha_screenshot_02.jpg

Pokud chcete podpořit tvůrce, můžete si z Store.bistudio.com koupit Arma 3 Supporter Edition, která kromě obsahu Digital Deluxe verze nabízí i Steam klíč na Armu X, všechna budoucí DLC pro Armu 3, speciální medaili na fóru a možnost mít své jméno v titulcích hry. Tato verze hry vás bude stát 70 euro, takže asi 1750 Kč. Kompletní informace o všech edicích jsou na nových stránkách Army 3.

arma3_alpha_screenshot_03.jpgarma3_alpha_screenshot_04.jpg

Zpátky k alfa verzi. Ta nabídne 20 km² zmíněného ostrovu Stratis, 4 ukázkové mise (pěchotní, s vozidly, potápěčskou a vrtulníkovou), omezený výběr zbraní a vozidel, 2 multiplayerové scénáře a moderské nástroje.

Pokud se vám nechce platit za nehotovou verzi hry, budete si moci stáhnout zdarma omezenou verzi alfy jménem Arma 3 Alpha Lite. Ta se objeví o týden později a budou v ní chybět multiplayerové moderské prvky. Ovšem pozor, je tu ještě další háček – Alpha Lite bude jen na pozvánky, které získají majitelé placených verzí, plus tvůrci slibují nějaké rozdávat na sociálních sítích. Arma 3 Alpha Lite vyprší 15. června a nenabízí přístup do bety, ani finální hru.

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Lara bude mít více realistické vlasy díky TressFX od AMD

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,