PC | Akce

Alien Rage vám nedá vydechnout ani na chvíli

Očekávaná novinka Alien Rage se dostane na pulty obchodů již příští měsíc, 24. září, ale pouze pro PC hráče. Konzolisti si budou muset počkat na konec podzimu a ještě budou ochuzeni o multiplayer.

Jak jeden z vývojářů říká, tato hra bude skutečně tak hloupá, jak vypadá. Není to ale kritika mířená na tuto hru, ale právě naopak. Studio City Interactive se totiž rozhodlo vytvořit hru, která bude podobná legendě Queke.

Příběhově tedy moc neočekávejte, za to se ale můžete těšit na neskutečné boje proti tisícům emzákům a váš jediný cíl je dojít z bodu A do bodu B. Bez pohybu to nepůjde a rovnou zapomeňte na nějaké plížení, protože nebude chvíle, kdy by na vás někdo nezaútočil. K dispozici dostanete velkou zbraň a hurá do boje.

Za zničené cíle, podle toho jestli jste je trefili do hlavy nebo do jiné části těla, dostáváte speciální ocenění. Používat ale nebude jen jednu zbraň, na výběr máte z širokého arsenálu, který zahrnuje samopaly, brokovnice, raketomety, granáty a tak dále. Zbraně se navíc liší podle své velikosti, takže můžete používat samopal, větší samopal, velký samopal a také obrovský samopal.

Hra je rozdělen do 14 úrovní, přičemž na své cestě potkáte mnoho bossů, kteří vám dají zabrat. Celková herní doba se odhaduje podle studia na nějakých 6 hodinek, což je na neustálý pohyb a střílení kolem sebe úctyhodná herní doba.

Váš názor Další článek: Need for Speed: Rivals ukazuje možnosti úprav vozidel

Témata článku: , , , , , , , , ,