PC | Akce

All Aspect Warfare se odhaluje

Fakt, že se ocitáte na neznámé planetě pravděpodobně obývané nepřátelskými mimozemšťany na radosti moc nepřidá. A teď si ještě navíc představte, že se někde kolem vás nachází atomová bomba, která může prakticky kdykoliv vybuchnout a rozptýlit vás i vaše kamarády po okolí. K tomu všemu ještě musíte najít jakýsi záchranný modul, jenž zde nedávno havaroval. Zkrátka taková idylická dovolená...

pic013.jpg pic027.jpg

Přestože se ocitáte na poměrně dosti nebezpečném a hlavně neznámém místě, o zbraně a bojovou techniku rozhodně nebude nouze. Podíváte se jak do kokpitu stíhaček, tak za kormidlo lodě a konečně se také zhostíte role řidiče automobilu. Na prozkoumání dostanete rozlehlou plochu o rozloze zhruba čtyři sta kilometrů čtverečních, a to je už, panečku, slušné číslo! Co se týče zbraňového arzenálu, připravte se na sbírku několika desítek kousků, z nichž některé z nich jsou určeny i k hromadnému ničení.

pic030.jpg pic031.jpg

Vývojáři se ve svých dílnách snažili vytvořit co možná nejpovedenější grafický kabátek a nutno dodat, že zatím jejich snaha vypadá dobře. Důkazem budiž použité Pixel Shandery 3.0, dynamické střídání počasí a denní doby, detailní animace, speciální efekty a mnohé další. All Aspect Warfare je určen pro PC a X360, přičemž prvně jmenovaná platforma se titulu dočká v prvním čtvrtletí příštího roku, zatímco konzole od Microsoftu nenačeká ještě o několik měsíců více.

pic040.jpg pic048.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce
Výrobce: 3000 AD | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: WiiWare je o 4 hry bohatší

Témata článku: , , , , , , ,