Amazon představuje svou cloudovou herní službu jménem Luna

Amazon představuje světu Lunu, novou cloudovou herní službu.

Jako by cloudu dnes už nebylo dost. Společnost slibuje, že Luna dovolí hráčům streamovat své hry bez „velkých stažení, aktualizací a komplikovaných konfigurací."  Hraní her by tudíž mělo být ještě snadnější, než je tomu doposud. 

Ti z vás, kteří trpí nedostatkem her se budou moci stát předplatiteli prémiového členství Luna+ a vychutnávat si řadu titulů dle libosti. Momentálně například Control, The Surge 2, Grid, Resident Evil 7 a další. 

Přenos vybraných titulů bude dokonce možný v rozlišení 4K při 60 snímkách za sekundu. A podle slov Amazonu bude možné při hraní jedné hry jednoduše přepnout na druhou a pokračovat přesně tam, kde jste minule skončili.

Nebyl by to Amazon, kdyby ke svým produktům nenabízel i pár dalších, a proto je v jeho nabídce nyní i ovladač Luna. Ten slibuje nízkou latenci s technologií cloud direct a Alexa.

luna-controller.png

Při spuštění bude Luna dostupná na Fire TV, PC a Macu. Již brzy také na Androidu a iOS. Tato herní služba je momentálně v předběžném přístupu ve Spojených státech a netušíme, kdy a zda se dostane do Evropy.

Váš názor Další článek: Super Mario 3D All-Stars: promarněný návrat legend | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,