Amazon si brousí zuby na seriálovou adaptaci God of War. Probíhá vyjednávání o licenci

S filmovými a seriálovými adaptacemi her se v posledních letech roztrhl pytel. Vypadá to, že ani další z exkluzivit PlayStationu nepřijde zkrátka.

Hraný seriál God of War by se měl chystat na platformě Prime Video od Amazonu. Informuje o tom ve svém reportu web Deadline. Podle jejich zdrojů momentálně společnost se Sony vyjednává podmínky pro využití licence. O produkci by se měl postarat stejný tým, který stojí za seriály The Expanse a The Wheel of Time.

Na oficiální potvrzení od obou společností zatím čekáme. Nebyl by to první seriál inspirovaný značkou PlayStationu. V příštím roce se konečně dočkáme The Last of Us a už dlouho se spekuluje také o zpracování Twisted Metal. Vypadá to, že se Sony nebojí zkoušet různé spolupráce. Seriálové The Last of Us má na starosti HBO.

O obsahu nebo obsazení seriálu můžeme jen spekulovat. Doufáme, že se tvůrci nerozhodnou ignorovat původní Kratovu trilogii. Vzhledem k úspěchu posledního God of War bychom se nedivili, kdyby se celý děj odehrával právě v promrzlých severských končinách.

Zdroj: Deadline

Váš názor Další článek: Za 240 Kč můžete získat přes 500 her. Peníze půjdou na pomoc Ukrajině

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,