AMD Cyber Team je komplet + interview!

Po nedávném odchodu Oblu a Erasera zůstali v našem nejlepším Counter-Strike týmu pouze tři hráči. Nyní však již je klan kompletní, oficiálně do něj vstoupil Riki a Rasan. Momentální podoba týmu je tedy následující: dave, efron, Tasso, Riki, Rasan.

Jelikož vás určitě zajímá, co bude dále s CS squadem CT, položil jsem několik otázek manažerovi CT, panu Danieli Mikšovskému.


Unrealik: Klan přibral Rikiho a Rasana, trénují již tito hráči spolu s ostatními?

Daniel Mikšovský: Hráči denně trénují ve špičkovém prostředí pražského AMD.Cyber Café ve Village Cinemas Anděl, zastihnete je tu každý den mezi 18 - 22:30.

Unrealik: Co se nyní od týmu očekává? Opět prosazení v evropské CS scéně?

Daniel Mikšovský: Plány jsou velké a kluci se určitě cca po 3 měsících tréninku budou schopni prosazovat i na zahraničních akcích. V nejbližší době je čeká pod taktovkou z-mana (manažer teamu) účast na všech významnějších akcích v CZ a SK. Plánujeme také výjezdy ke všem nejbližším zahraničním sousedům.

Unrealik: Jakou lhůtu má tým na to, aby se vypracoval? Uvažujete nyní o výměně dalších hráčů?

Daniel Mikšovský: Po relativně velkých ambicích starého teamu, ztrátě motivace některých hráčů (oblu a eraser) a tím i relativně slabých výkonech v minulosti, jsme dostali od našich sponzorů (AMD, Lynx. Logitech a Cyber Cafe) "nůž na krk". Výměnu dalších hráčů však nečekáme.. Jde nám teď spíš o stabilizaci teamu.

Unrealik: Jsou riki a rasan vázáni smlouvou? Pokud ano, jak dlouho mohou mít jistotu, že v Cyber Teamu vydrží?

Daniel Mikšovský: Kluci dostanou smlouvu - stejnou jako ostatní, tedy na 3 měsíce s možností obnovování při splnění předpokladů.

Zdroj: e-Sports.cz, vlastní zpráva

Váš názor Další článek: Týden ve světě progamingu

Témata článku: , , , ,