AMD PG Challenge.005 - největší lan party v Evropě se vrátila do Prahy

Ve čtvrtek 23. června se úderem hodiny polední otevřely brány největší lan-party ve střední a východní Evropě AMD PG Challenge.005. Oproti minulým ročníkům se tentokrát vše konalo v jednom z největších pražských obchodních středisek. I my jsme byli v centru dění, ze kterého vám nyní přinášíme podrobnou reportáž a velkou fotogalerii.
Kapitoly článku

Battlefield 2 na gigantické uhlopříčce!

Jednou z největších "atrakcí", které byly volně přístupné i divákům, byla bezpochyby spoře osvětlená místnůstka kde jste si mohli v klidu sednout a odpočinout si u hry Battlefield 2. Dvě plazmové obrazovky o gigantické uhlopříčce (alespoň oproti standardnímu monitoru) a s perfektně ostrým obrazem byly dostatečným důvodem proč se tu na chvíli zastavit. A nejen televize od LG dělaly z hraní Battlefieldu 2 nevídaný zážitek. Pod kapotou zdejších počítačů se nacházely komponenty opravdu špičkové kvality a s monstrózním výkonem. Jen posuďte sami: Nvidia GeForce 6800GT Ultra Dual-core, 2GB RAM od Kingstona a tlukoucím srdcem celého systému byl procesor AMD FX-57, který je ještě napůl v laboratořích! Jak je vidět z fotek níže, ani dívčí srdce nezůstala chladná a dokonce si některé z těch odvážnějších zajezdily mimo jiné i v tanku. Jedním dechem však musím dodat, že tato prezentace neměla nic společného s úděsnou sobotní "launch party", na kterou jsem byl nalákán "honosnou" pozvánkou od EA Czech. Za tuto oázu klidu v rozbouřeném moři je třeba organizátorům vyseknout obrovskou poklonu. Bravo!


Prezentace Battlefield 2 a oáza klidu kam se uchylovali lidé zrelaxovat...u válečné hry :)


Grafika Battlefield 2 je zkrátka neuvěřitelná. Chvílemi jsem měl pocit, že to NENÍ hra.


Příznivci konzolí se mohli vyřádit u Playstationů, u Gamecube a taky u handheldu Nintendo DS.

Není skříň jako skříň!

Počítačové skříně již dávno nejsou těmi šedivými nevzhlednými krabicemi, u kterých byly jedinými zvláštnostmi tlačítka reset a power, jež u těch dražších kusů dokonce i svítila. Ne, ty časy kdy case byl schovaný pod stolem a kde se na něj usazovaly nánosy prachu, jsou definitivně pryč. I na náš trh se dostaly extra součástky, které ozvláštní, vylepší či prosvětlí útroby vašeho počítače. Zcela průhledné skříně, malé či velké, s vyřezanými znaky nebo "jen" pěkně tvarované, ty všechny byly k vidění i na AMD PG Challenge.005. Tento malý přehled by vám některé z nich měl ukázat.

 

Partneři a sponzoři akce AMD PG Challenge.005


Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , ,