America´s Army: Rise of a soldier - armáda útočí na konzole

Dosud výhradně PC multiplayerové akce se v létě tohoto roku dočkají i konzolisté. Firma Ubisoft včera oznámila, že americká armáda má zájem rozšířit značku "America´s army" i na široký trh konzolí a seznámit hráče s mnohem reálnější hrou, než na jakou byli doposud zvyklí. Pomiňme nyní prohlášení autorů o "nejreálnějším zážitku z boje" a podívejme se na některé odlišnosti od PC verze.

Především se konzolisté mohou těšit na propracovanou singleplayerovou kampaň, která provede vámi vytvořeného vojáka celou vojenskou kariérou od prostého vojína až po velitele speciálních jednotek. Navíc je slibována i určitá nelinearita, kdy si budete moci vybrat specializaci (odstřelovač například) nebo roli, kterou budete v týmu svých spolubojovníků zastávat (podpora, průzkum atd.).

  

Protože bez multiplayeru by hra podobného ražení neměla příliš smysl, budete mít možnost utkat se s více než šestnácti hráči na internetu, stejně tak i přes split-screen v kooperativním módu. Aby konzolová verze nezaostávala za tou na PC, bude přítomen i online systém, který bude zaznamenávat vaše úspěchy a ukládat je do databáze, takže se hráči mohou těšit na budování vojenské virtuální kariéry.

Grafická stránka vypadá velmi přitažlivě, uvidíme jak vše bude vypadat v pohybu na Xboxu či PS2, pro které je hra připravována.

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Day of Defeat pro Source vstupuje do bety

Témata článku: , , , , , , , ,