America`s Army poběží na Unreal 3.0 enginu

Propagační hra americké armády, America`s Army, se nedávno stala terčem kritiky kvůli sporům s námořnictvem. To namítalo, že na vývoj také přispělo nemalou měrou, ovšem neví o tom prakticky nikdo a i název samotné hry jasně vypovídá o tom, že titul pojednává o americké armádě, nikoliv námořnictvu. Po odchodu většiny programátorů se zdál být vývoj navždy ukončen, naštěstí se ale pravdou stal pravý opak. Dočkáme se nové verze hry, kterou bude pohánět engine Unreal 3.0.

 
America`s Army... Kdo by ji neznal? Ale ruku na srdce - přihlásili byste k armádě, když byste zjistili, že vám to ve virtuálním světě jde?

Lepší vizuální stránka by měla pomoci v navozování ještě reálnějších dojmů z hraní, o což se America`s Army snaží nejvíce. Stejně jako minule se tedy můžete těšit na bohatý zbraňový arzenál vycházející z aktuální americké výbavy, kruté tréninky na střelnicích a především multiplayerové klání s desítkami soupeřů, díky nimž se titul stal tak populárním. Otázkou ale nadále zůstává, kdy se dočkáme.

Zdroj: Fragland

Váš názor Další článek: Rise of Nations: Rise of Legends -zajímavá techno-fantasy

Témata článku: , , , ,