Ancel promluvil o Beyond Good & Evil 2

Kolem druhého dílu kultovního Beyond Good & Evil je pěkně veselo. Oficiálně byla hra představena před dvěma roky prostřednictvím kratičkého teaseru, který pak následovalo 24 měsíců mlčení, utnutých spekulacemi o stopnutí vývoje hry a odchodu duchovního otce, Michela Ancela, z Ubisoftu.

Vedení francouzského vydavatelského domu sice chvíli na to přišlo s oficiálním prohlášením, podle nějž šlo o pouhé výmysly a vývoj titulu pokračuje zdárně kupředu. Fanoušci však zůstávali skeptičtí a čekali na vyjádření přímo Ancela, jenž se k němu odhodlal teprve až nyní.

Svá slova však podpořil minutovou gameplay ukázkou, bohužel starou, která ale opět rozproudila krev nejen nám v redakci. Hra totiž v pohybu vážně vypadá parádně a pokud se opravdu jedná o vystřiženou část hry, máme se na co těšit.

VIDEO: 3151 'Beyond Good & Evil 2 - uniklá ukázka hry'

Trailer pak Ancel doplnil o prohlášení, podle nějž se na Beyond Good & Evil 2 stále usilovně pracuje, přičemž cílem vývojářů je interaktivní příběhová linka s několika možnými konci. Docílit by toho ovšem měl maličký tým, protože Michel je přesvědčený, že čím méně lidí na hře bude pracovat tím lépe.

"Chci, aby tým fungoval jako rodina a aby se v něm tak jeho členové  taky cítili," necfhal se slyšet. "Jsem přesvědčený, že to pomůže vybičovat kreativitu tvůrců do závratných výšin."

Zdroj: 1UP

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Arkády
Výrobce: Ubisoft Montpellier
Začátek prodeje: 2013?
Diskuze (5) Další článek: Pixel art ve Scott Pilgrim vs. the World

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,