Ancient Evil: Snake Cult – ve stylu Diabla?

Silver Lighting Software je australská společnost sídlící ve městě Perth, založená roku 1992. Jejich cílem je vyrábět zajímavé, originální a hlavně zábavné gamesky. Že to umějí již předvedli se svým titulem Ancient Evil. A protože se jednalo o gamesku vcelku úspěšnou (ačkoliv obecně nepříliš známou), rozhodli se u Silver Lighting, že vydají její pokračování. A to má název Ancient Evil: The Curse of the Snake Cult.
Neboli "Kletba Hadího kultu". Hadi zde budou hrát významnou roli, viz. dále. Celá hra se samozřejmě bude odehrávat ve světě Ancient Evil. Právě se zde objevilo zcela nové nebezpečí, které by mohlo znamenat konec země jménem Olyndsia. To nebezpečí se jmenuje Ophiliánská sekta, která slouží hadům. Vy, jako hráč a zároveň jako agent Královské gardy, budete mít za úkol infiltrovat velení sekty a zastavit jejich zlodušské plány, ještě předtím než si stačí podmanit celou Olyndsii.

Ancient Evil: The Curse of the Snake CultAncient Evil: The Curse of the Snake Cult

Hra bude využívat vylepšenou verzi enginu původní Ancient Evil. Taktéž bude hra využívat Direct3D, čímžto se zpřístupní 3D akceleraci pro v podstatě všechny 3D akcelerátory na dnešním trhu. Z toho všeho se dá vyvodit, že grafika Ancient Evil: TCOFSK (:) bude mnohem zářivější, barevnější, výbušnější, rychlejší, speciálně-efektovější, a kdo ví co ještě.

Celkem budete mít k dispozici 14 map na prolezení, pro řešení všech hádanek a pobytí všech těch slizkých (já vím že hadi ve skutečnosti slizští (?) nejsou, ale zní to líp) hadích přisluhovačů. Navíc, každá mapa bude 4x (slovy čtyřikrát) větší než ty v původním Ancient Evil. To už docela ujde, ne?

Několika málo slovy: vypadá to na další klon Diabla, sice možná s o něco více hádankami, ale víc v tom asi nebude.

Váš názor Další článek: Screenshoty: Theme Park Inc.

Témata článku: , , , , , ,