Angry Birds útočí i na vaše zuby – želatinovými bonbóny

Finský výrobce cukrovinek Fazer uzavřel spolupráci s tvůrci oblíbené hry.

Jedno se finským Rovio Entertainment musí nechat – jsou hodně hrdí na svoji domovskou zemi. Dokládá to například spolupráce s finskými závodními jezdci Heikki Kovalainenem a Kimi Räikkönenem. Teď pro změnu pracují s finským výrobcem cukrovinek Fazer, který u nás prodává čokolády Geisha. Nově najdete na pultech obchodů i jejich bonbóny se značkou Angry Birds.

Želatinové bonbóny ve tvaru postaviček ze známé hry z mobilních telefonů jsou k dostání ve dvou baleních. Jedno obsahuje figurky ve tvaru rozzlobených ptáků a druhé zelené želatinové vepříky. Naštvaní ptáci chutnají po jahodách, citronech, pomerančích, lesních plodech a kole s čerstvým citronem. Zelení vepři mají jablečnou a hruškovou příchuť.

fazer_praha.jpg

Vajíčka obalená cukrem skrývají žloutek z měkkého karamelu, zatímco stavební kvádry chutnají jako citron, maracuja a ananas. Pro výrobu želatinových postaviček co nejpodobnějších hernímu originálu firma Fazer vytvořila speciální formy a modely.

 Fazer_Angry_Birds_Red_Bird.jpgFazer_Angry_Birds_Pig.jpg

V souvislosti s uvedením novinky na trh probíhá v ČR a dalších čtyřech evropských zemích do konce prázdnin soutěž o cestu do Finska (pro dva) spojenou s návštěvou továrny Fazer a studia Rovio Entertainment. Ve hře jsou i další ceny. Soutěž je určena všem kreativním lidem nad 15 let a podmínky najdete na stránkách firmy Fazer.

Zdroj: TZ
Dostupné pro: PC, iPhone
Žánr: Logické | Logická fyzikální hříčka
Výrobce: Rovio | Webové stránky hry
  • Smysl pro humor
  • Spousta úrovní
  • Chytlavá hratelnost
  • Jednoduchá, hezká grafika
  • Sebere spooooustu času
Diskuze (10) Další článek: Assassin's Creed III slaví Den nezávislosti novým trailerem

Témata článku: , , , , , ,