Animal Crossing aneb vychovej si své zvířátko

Od svého vydání v Japonsku a USA získal Animal Crossing celosvětové uznání. Cube IGN ho označil za „zcela návykový“ a v květnu 2003 byl zvolen časopisem Edge za „Herní novinku roku“ a označen za „fantastickou relaxaci při hře….nemůžete to vydržet do zítřka“.

Animal Crossing je město obývané zvířaty, ve kterém své dny prožíváte v reálném čase. Můžete se spřátelit s domácími obyvateli, chytat ryby v moři a zkrášlovat si svůj domov. S interními hodinami Nintendo GameCube se všechny události odehrávají ve stejné době jako v reálném světě. Takže když svítá nad Evropou, slunce začíná zářit i v Animal Crossing a když vycházejí hvězdy, chystají se naši virtuální přátelé ke spánku.

Zvolte si postavu a dejte mu/jí jméno, vyberte si dům a seznamte se se svými zvířecími sousedy. Můžete si vydělat peníze tak, že něco obstaráte sousedům, nebo nacházet cenné poklady. U prodavačů nebo lesních přátel můžete narazit na spoustu zajímavých předmětů. V Animal Crossing se nudit rozhodně nebudete!

Animal Crossing si nemusíte nechávat jen pro sebe – až 4 hráči mohou společně vstoupit do tohoto světa a každý z nich může změnit podmínky tomu druhému. Hráči si mohou nechávat vzkazy na vývěsních tabulích a používat speciální heslový systém.

Hráči si mohou půjčit paměťovou kartu a objevovat svět toho druhého. Potřebujete si odpočinout? Zajeďte si na dovolenou na ostrov Animal Island. Stačí jen připojit Animal Crossing ke Game Boy Advance pomocí kabelu Nintendo Game Cube Game Boy Advance.

Animal Crossing na Nintendo GameCube bude v Evropě k dostání od 24. září.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Připravuje se Bloodrayne komiks

Témata článku: , , , , , , ,