Animal Crossing dostal nový update. Přináší potápění a lov podmořských potvůrek

Jak Nintendo při vydání slíbilo, do nového Animal Crossingu přibývá nový obsah v rámci sezónních událostí. Ta nejnovější se točí kolem podmořského světa.

Do Animal Crossing: New Horizons s dnešním dnem přišel první letní update, který do hry přináší nové věci, zvířata a hlavně možnost si zaplavat v moři. Do toho patří i potápění, takže nyní budete moci lovit všemožná podmořská stvoření a zařadit si je do sbírky ve vašem muzeu. 

Abyste mohli do moře, musíte si nejdřív sehnat vhodný oděv. Plavecké obleky najdete v Nook Shoppingu a můžete si je pořídit i za Nook Miles, což je zdejší druhá měna. Kromě toho přichází i celá řada doplňků a oblečení s letními tématy. 

Během plavání můžete narazit také na novou postavu. Když jí pomůžete, dá vám za odměnu něco pěkného. Funguje to s ní tedy podobně, jako s těmi, které v Animal Crossingu potkáváme od začátku. 

Stejně jako předchozí update, ve kterém do hry přibyla například možnost sbírat obrazy a sochy, jsou i letní radovánky pro všechny zdarma. Nintendo tedy drží slovo s tím, že nový obsah nebude nijak zpoplatněný. Druhý letní update pak můžete očekávat na začátku srpna.

Váš názor Další článek: Sony láká na 9 indie her pro Playstation, nechybí ani česká hříčka Creaks

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,