Apex Legends dnes dostane next-gen update. Do budoucna slibuje další vylepšení

Populární battle royale akci si konečně budete moci zahrát v nativních verzích pro PlayStation 5 i Xbox Series S|X.

Zatím jste si na nových konzolích mohli Apex Legends zahrát pouze ve verzích pro dosluhující generaci. To se ale dnes změní. Na PlayStation i Xbox míří vylepšení, které využijí vyššího výkonu. Apex tak poběží v rozlišení 4k s 60 FPS a dorazí podpora HDR. Hra by celkově měla vypadat ještě lépe díky vylepšeným stínům a větší vykreslovací vzdálenosti. Na Xboxu Series S se ale budete muset obejít bez posledních dvou jmenovaných vylepšení a hra vám poběží v nižším rozlišení.

Tím to ale pro Respawn nekončí. Do budoucna slibují další vylepšení. Na obě platformy má přijít podpora 120 FPS a lepší zpracování audia i obrazu. Hráči na PS5 pak také mohou očekávat zapracování haptiky a adaptivních spouští ovladače. Zatím ale nebylo řečeno, kdy tato vylepšení máme očekávat.

Vydání next-gen verzí je spojené s událostí The Warriors Collection, která do hry přidává také nový obsah. Vrací se například mód Control, kde proti sobě stojí 9 hráčů na každé straně. K tomu si budete moci zabojovat v nové aréně jménem Drop-off. Události samozřejmě doprovází vydání celé řady kosmetických předmětů.

Zdroj: EA

Váš názor Další článek: Playstation chystá týden plný velkých oznámení. Jedním z nich je nové předplatné

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,