PC | RPG

Apokalypsa přichází

Čtyři jezdci apokalypsy. Tyto chlapíky zná snad každý, ovšem o jejich existenci by se dalo s úspěchem polemizovat. Titul Darksiders: Wrath of War si bere na paškál právě tuto čtyřčlennou partu, přičemž vás přesune do role jednoho z nich. Budete si tak moci z první ruky prohlédnout zničený svět plný rozbombardovaných měst, hořících trosek,démonů a podobné havěti, která smetla lidské obyvatelstvo jako otravný hmyz.

Vaším ztělesněním se stane jezdec jménem Válka (pro zajímavost – jeho zbylí bratři se jmenují Hlad, Smrt a Mor) a hra před vás postaví vcelku jednoduchý cíl – dohlížet na to, aby devastace Země probíhala co nejefektivněji. Jenže situace se posléze poněkud zvrtne a vy přicházíte o všechny své schopnosti, neboť jste s apokalypsou začali až příliš brzy. A tak vám nezbude nic jiného, než se vydat strastiplnou cestou za znovunabytí své moci a samozřejmě chytnutí toho, kdo je za celou záležitost zodpovědný.

Každopádně si užijete spoustu brutálních bojů, které spolu s detailní grafikou a filmovými efekty zaručuje skvělou atmosféru. Abyste se navíc cítili jako doma, budete si moci styl hraní přizpůsobit přesně podle svých představ, ať už využijete hrubou sílu či speciální schopnosti. Nicméně Darksiders: Wrath of War není jen o bojování, poměrně často se setkáte s různými hádankami a překážkami, k jejich dokončení bude potřeba trochu zapojit mozek. Pakliže se chcete dozvědět, jak to nakonec s Válkou dopadne, počkejte si na první čtvrtletí příštího roku, což je datum, kdy vývojáři z Vigil Games hodlají vypustit své dílko na konzole X360 a PS3.

Darksiders_WotW_061.jpg Darksiders_WotW_062.jpg
Darksiders_WotW_064.jpg Darksiders_WotW_068.jpg
Darksiders_WotW_070.jpg Darksiders_WotW_072.jpg
Darksiders_WotW_073.jpg Darksiders_WotW_075.jpg
Darksiders_WotW_076.jpg Darksiders_WotW_079.jpg

Zdroj: Worthplaing

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: RPG | Akční RPG
Výrobce: Vigil Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 8. ledna 2010 (X360, PS3), 24. září 2010 (PC)
  • Atraktivní a nápaditý svět
  • Výborný design dungeonů
  • Spousta zpestření
  • Nedokonalý systém bojů
  • Nezajímavý příběh
Diskuze (1) Další článek: Představena kolekce Penumbra

Témata článku: , , , ,