Aragorn se objeví na Xbox 360

Dnes se objevila dvojice zpráv o novinkách na Xbox Live Marketplace. Nejen že se konečně dostala do prodeje předělávka slavné bojovky Street Fighter 2, ale navíc se objevil balíček map pro LotR: Battle for Middle-Earth 2.

V rámci svého nedávno zavedeného programu Xbox Live Arcade Wednesdays, přinášejícího každou středu nějakou zajímavou předělávku starší hry pro Xbox 360, se tuto středu objevila bojovka Street Fighter 2: Hyper Fighting, za nějž zaplatíte osm set bodů (přibližně dvě stě korun). Hra byla dlouho očekávaná pro různé odklady, jež provázely její vydání, nyní se však Microsoft rozhodl pravidelně každý týden dodávat nějakou tu klasiku. Příští středa se přitom ponese v duchu jedné z nejklasičtějších her, protože přijde sám Pac-Man.

Xbox Live se však využívá také k rozšiřování stávajících her, čehož příkladem může být i strategie Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2. Ta se dočkala balíčku tří map, pojmenovaného jako Aragorn’s Jurney. Za sedm set bodů získáte přístup k mapám Weathertop, Argonath a Umbar, které jsou použitelné jak pro hru jednoho hráče, tak i pro klání více armád. Uvidíme, jak se tento pokus o postupné placené rozšiřování ujme, možná se časem dočkáme celé Středozemě.

Související informace (Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2):
Platforma
: PC, Xbox 360
Žánr: real-time strategie
Výrobce: EA Games (
http://www.ea.com)
Vydavatel: Electronic Arts (
http://www.ea.com)
Distributor v ČR: EA Czech (
http://www.eagames.cz)
Homepage:
http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/
České fanouškovské stránky: http://lotr-bitvaostredozem.wz.cz/
Recenze: http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=113305&CAI=2126
Videorecenze: http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=113362&CAI=2200
Koupit hru na shop.doupe.cz

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Rockstar vyhráli soud s nočním klubem

Témata článku: , , ,