Arénová akce Tom Clancy’s XDefiant odhalena, beta startuje v srpnu

Ubisoft představil zbrusu novou hru z univerza Toma Clancyho. A jde o F2P multiplayerovou střílečku.

Trochu nečekaně nám Ubisoft včera odhalil zbrusu novou Free-to-Play multiplayerovou střílečku, která si bere inspiraci ze špionážního univerza Toma Clancyho. Hra se jmenuje XDefiant a jde o arénovou akci ve stylu Counter-Strike či Valorant, která spojí známé reálie a detaily ze všech her pod taktovkou Toma Clancyho. 

Dočkáte se tedy postav ze sérií The Division, Splinter Cell, Ghost Recon a dalších. Hrdinové i s jejich speciálními schopnostmi budou uvrženi do arénových map, kde budou bojovat o první příčky žebříčků. Nechybí tu ani jednotlivé frakce. Postavy ze světa Splinter Cell se tak budou specializovat na taktickou infiltraci a průzkum, zatímco série The Division nabídne přímou konfrontaci a akčnější přístup. 

Hra bude využívat model F2P. Bude tedy zdarma, Ubisoft ale slibuje propracovaný systém obchodu a customizace, takže nebudou pravděpodobně chybět ani Battle Passy a neustálé přidávání obsahu po vzoru jiných live service her. 

Svého hrdinu si samozřejmě budete moci upravit k obrazu svému, a to jak z hlediska arzenálu, tak vzhledu a jednotlivých schopností či perků. Ubisoft ale slibuje, že jde především o střílečku, zbraně všeho druhu tedy budou hrát první housle. 

Už nyní se můžete také přihlásit do betatestu, který startuje 5. srpna v USA a Kanadě. Stačí se zaregistrovat na oficiálních stránkách.

Diskuze (1) Další článek: Valve odvedl tunu práce pro prevenci driftování páček Steam Decku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,