Ark: Survival Evolved dostane ovci. A chce vyhrát Steam Awards

Brzy dorazí do Arku Ovis Aries neboli ovce.

Vývojáři Ark: Survival Evolved, Studio Wildcard, oznámili, že populární dinosauří hra dostane nového tvora Ovis Aries, lépe známého jako ovce, v příští aktualizace. Dříve autoři tvrdili, že jej přidají jenom když Ark vyhraje ve Steam Awards.

Studio to oznámilo po vlně kritiky, která se na něj snesla kvůli původnímu odhalení Ovis Aries, ve kterém bylo řečeno, že tvor se do hry dostane jenom v případě získání ceny Steam Awards v kategorii „Nejlepší využití farmářského zvíře“.

„Chceme vám dát vědět, že Ovis se v příští aktualizaci objeví nehledě na to, jestli Steam Awards vyhrajeme nebo ne,“ stojí v novém prohlášení. Staré je již smazáno, ale můžete ho vidět skrze Wayback Machine. Není v něm sice explicitně řečeno „hlasujte, nebo nebude nic“, ale mnoho hráčů si to vyložilo jako „žádná cena, žádná ovce“.

Datum vydání aktualizace zatím nebylo oznámeno. Ve Steam Awards v kategorii „Nejlepší využití farmářského zvíře“ stojí také Goat Simulator, Stardew Valley, Blood and Bacon a Farming Simulator 17. 

Diskuze (1) Další článek: Bývalí šéfové Crytek Sofia založili nové indie studio Black Sea Games

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,