Ark: Survival Evolved míří na Xbox Preview příští týden

Velmi dobře hodnocená survival hra Ark míří na Xbox One příští týden. Tam bude, tak jako v případě PC, k dostání pouze jako preview verze.

Ark: Survival Evolved je velmi dobře hodnocená survival sandboxová hra okořeněná o dinosaury a jiné prehistorické potvory. Na PC je v rámci Steam Early Access hratelná již od 2. června tohoto roku a díky programu Xbox Preview si ji vychutnají i hráči na Xboxu One.

Program Xbox Preview je bezplatná služba, která umožňuje všem vlastníkům Xboxu One si po omezenou dobu vyzkoušet preview verzi určité hry. V tomto programu již fungoval Elite: Dangerous a momentálně v něm stáhnete Layers of Fear, Sheltered či The Long Dark. Program umožňuje mimo předběžného vyzkoušení i koupi hry za výrazně nižší cenu než po plnohodnotném vydání. Po koupi si také můžete preview verzi vychutnávat neomezeně dlouho.

Preview na PC a Xboxu One ale nebude rovnocenné a Xbox hráči se dočkají menších exkluzivitek. Mezi nimi je například 3x vetší svět než na PC, Tyranosaurus Rex, čepice Safari či kompletní přizpůsobení Xboxovému ovladači.

Na Xbox Preview se hra podívá již 16. prosince. Vydání kompletní verze na Xbox One se odhaduje na červen 2016.

Diskuze (2) Další článek: Nové rozšíření do GTA Online nám umožní vést život pravého miliardáře

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,