Arkádové akční závody v kamionech

Na videoherním trhu se často neobjevují arkádové závody se špetkou akčnosti, kde dostanete možnost řídit velká monstra v podání nejrůznějších kamionů. Pokud podobnou hru hledáte, tak se nachvíli zastavte, jelikož vydavatelská společnost Headup Games s vyvýojářským týmem Targem Games chystá 17. září letošního roku vydat GearGrinder na Steamu.

V GearGrinder usednete do několika kamionů, jež v zápětí můžete různě vylepšovat a přidávat střelné zbraně, se kterými není radno si zahrávat. Celkem se můžete těšit na 45 nebezpečných misí, kde budete mít za úkol porazit své soupeře a tím pádem vyhrávat závod. Nebude to však žádná procházka růžovou zahrádkou, poněvadž i soupeři budou mít na svých strojích namontovány zbraně a nebudou se bát je použít. Každé jednotlivé misi nebude stačit pouze vyhrát, ale také nasbírat určitý počet bonusů, které se budou válet na trati.

GearGrinder1.jpgGearGrinder2.jpg

Úprava vašeho trucku bude záležet na získaných bonusech, jelikož právě za tyto bonusy si potom budete moci namontovat například tryskové motory.

GearGrinder3.jpgGearGrinder4.jpg

Pokud by vám nestačil početný počet misí, tak zažijete strhující příběh o velké peníze, moc, přátelství a nebude chybět ani korupce. Závěrem nutno podotknout, že nebude chybět ani LAN mód.

GearGrinder5.jpg GearGrinder6.jpg
GearGrinder7.jpg GearGrinder8.jpg

 

Zdroj: TZ
Dostupné pro: PC
Žánr: Závodní | arkádové závody s kamiony
Výrobce: Targem Games
Začátek prodeje: 17. září 2009
Váš názor Další článek: Autoři Brink mají plány na další díly

Témata článku: , , , , , ,