Arma 3 dostane příští rok kupu nového obsahu. Jaký bude?

Třetí díl asi nejlepšího vojenského simulátoru na světě letos slaví 3. narozeniny a v roce 2017 se můžeme těšit na haldu nového obsahu.

Když se podíváme na rozsáhlost počinu Arma 3 tuzemského studia Bohemia Interactive, nic nás nenechá na pochybách, že se jedná o velmi kvalitní kus herní technologie. Od svého vydání v roce 2013 hra prošla mnoha aktualizacemi - od změny úvodního menu, přes vylepšenou grafiku až po zveřejnění modu Apex, který byl celkem velkým trhákem. 

V roce 2017 nám vývojáři naservírují poměrně velký balíček placených i neplacených DLC. Ty hru v mnoha ohledech vylepší a přidají více realističnosti oproti jiným, vojensky zaměřeným, titulům. 

02.jpg03.jpg04.jpg05.jpgzdroj: Bohemia Interactive

„Pozemní boj byl dlouho srdcem celého našeho vývoje. I když zůstává páteří našeho velkého pískoviště, uvědomujeme si, že je zde mnoho dalších cest k prozkoumání. Rozšířením obsahu, kombinací určitých válečných technik, se budeme snažit zaměřit na to, abychom vytvořili nové a fascinující příležitosti pro komunitu a přilákat nové hráče, hledající bránu pro vstup k masivnímu vojenskému zážitku,“ píše se na oficiálním webu Bohemia Interactive v sekci týkající se plánu na další rok

 

„Pozemní boj byl dlouho srdcem celého našeho vývoje. I když zůstává páteří našeho velkého pískoviště, uvědomujeme si, že je zde mnoho dalších cest k prozkoumání.“

 

JETS DLC

První z řady DLC bude JETS, který má být k dispozici zdarma v rámci již existující platformy. Má se zaměřit na implementaci mechanismů zlepšujících ve hře detekci radarů, senzorů a vylepšit tak stopování nepřítele - tedy vás. 

ORANGE DLC

Na tomto DLC pracuje detašovaná pobočka, nově založená v Amsterdamu. Bude se jednat o samostatný projekt v rámci Army a dle slov na webu se má jednat o inovativní rozšíření platformy a také se zaměřit na unikátní aspekt pohledu na boj. Zatím není známo, jestli bude toto DLC placené či nikoliv.

MALDEN DLC

22. června 2017 bude série Arma (počítáno od Flash Pointu) slavit již 16. narozeniny a v rámci oslav se vývojáři chystají vydat další ostrov Malden, který se zařadí po bok Tanoi, Limmnosu a Stratisu. DLC bude obsahovat mechanismy z vanilly jako jsou budovy a vegetace. Ty se ale renovují a vznikne tak zcela nová flóra a prostředí. 

TAC-OPS DLC

Tento balíček hráčům, ke konci roku, nabídne důraz na vyzývavou, opakovatelnou a autentickou zkušenost vojenského simulátoru. Bude zahrnovat řadu nových taktických operací a dle slov studia to bude velká příležitost, jak hru nadále finančně podpořit, což se dá vyložit tak, že DLC bude placené.

TANKS DLC

Zde se setkáme s novým stylem boje v obrněných vozidlech zaměřeným hlavně na tanky. Balíček bude v rámci standardní platformy a dle informací přinese už tak do rozsáhlého arzenálu bojové techniky i nějakou další spolu s s množstvím různých vylepšení.

a3_post_launch_development_roadmap.pngzdroj: Bohemia Interactive

Dále si můžeme na oficiálních stránkách přečíst, že se chystá verze modu Apex, který je aktuálně kooperativní, i pro jednoho hráče. A v poslední řadě je v plánu vylepšení interiérů, ruin a audio efektů ostrova Tanoa, takže je opravdu na co se těšit.

Váš názor Další článek: Hackeři zaútočili na PSN a Battlefield 1 servery

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,