ArmA: Armed Assault míří do obchodů

Společnost Bohemia Interactive, tvůrci slavné Operation Flashpoint, oznámila dokončení svojí taktické střílečky ArmA: Armed Assault. Hru hodlá dodat do obchodů u nás i na Slovensku 10. listopadu tohoto roku.


Česká krabice hry

Pokud jste fanoušky starší taktické akce Operation Flashpoint z dílen českých Bohemia Interactive, jistě si po přečtení výše uvedeného rychle kontrolujete obsah prasátka. Když dodám, že 10. srpna vám k pořízení ArmA: Armed Assault bude stačit tisícovka, případně pak dvanáct stovek na Slovensku, nemáte moc co řešit. Pro ostatní snad jen drobné připomenutí, o co se v ArmA jedná. Opět se dostanete na osamocený ostrov, tentokráte nazvaný Sahrani. A nyní budete v roli příslušníka malé jednotky americké armády, která se přimotá do boje dvou znepřátelených sil.

  

Těšit se můžete opět na silnou kampaň, která bude nyní hratelná i ve dvou hráčích, stejně jako si zopakujeme bitvy pro více lidí a možnost řídit nejen při nich různá obrněná vozidla. Pamětníci jistě uvažují, zda i nyní vydá Bohemia Interactive pro svoji hru rozsáhlý editor a mohou jásat. Opět tak můžeme čekat široké spektrum vylepšení z rukou fanoušků. Hra je navíc prvním projektem, který vyjde v rámci asociace nezávislých vývojářů IDEA, i když bude distribuována společnostmi Conquest Entertainment a JRC.

  

Související informace (ArmA: Armed Assault):
Platforma
: PC
Žánr: Taktická střílečka
Výrobce: Bohemia Interactive (
http://www.bistudio.cz/)
Distributor v ČR: Conquest Entertainment (
http://www.cqe.cz/) a JRC (http://www.jrc.cz/)
Homepage:
http://www.arma.cz
Předpokládané datum vydání: 10. listopadu 2006

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Týden v rubrice Plné hry - není nad klasiku

Témata článku: , , , , , ,