Armed Assault - detaily o české válečné FPS

Armed Assault je novinka ze stáje studia Bohemia Interactive, které proslulo svou válečnou akcí Operace Flashpoint. Od své předchozí hry se v BI moc nevzdálili: jde totiž také o válečnou akci, která si zakládá na co nejrealističtějším zpracování.

  

Děj hry se odehrává v současnosti. Můžeme se tak těšit na bohatý zbraňový arzenál vycházející ze skutečné výzbroje současných armád a hromadu dopravních prostředků, které budou hráčům ulehčovat pohyb po bojišti. Ostatně právě místa, na nichž budou boje odehrávat by měla být hlavním tahákem Armed Assault. Představte si všechny ostrovy z OFP i datadisku a dostanete hrubou představu o celkové rozloze herního světa... 

Větší mapy umožňují také multiplayer více hráčů (hovoří se o více než šedesáti lidech na mapu). Vývojáři navíc slibují vysokou úroveň umělé inteligence protihráčů, takže by neměl být problém případně doplnit řady chybějících hráčů boty.

  

Hra neztrácí ani po vizuální stránce, což ostatně dokazují kolem roztroušené obrázky. Armed Assault dokonce podporuje technologii HDR, známou například z Half-Life 2: Lost Coast, grafika na tom tedy rozhodně špatně nebude. Na vlastní pěst si ale Armed Assault vyzkoušíme až v průběhu příštího roku, kdy se dostane na pulty obchodů.

Související informace (Armed Assault):
Platforma: PC
Žánr: FPS
Výrobce hry: Bohemia Interactive (
http://www.bistudio.cz/)
Vydavatel hry: Není znám
Homepage hry:
http://www.armedassault.com/
Předpokládané datum vydání: Q1-2 2006

Zdroj: BI Studio

Váš názor Další článek: Doupě přidává chat

Témata článku: , , , , , , , ,