Assassin’s Creed IV bude docela možná s pirátskou tématikou

Hra se má jmenovat Assassin's Creed IV: Black Flag a seznámí nás s otcem Haythama Kenwaye.

Už určitě víte, že nový Assassin’s Creed přinese nového hrdinu a nové zasazení. Podle posledních spekulací bude hrdinou Edward Kenway, otec Haythama Kenwaye (a děda Connora) a hra má být zasazena do karibské oblasti kolem roku 1715.

Celá hra by se tak měla nést na pirátské vlně, což má dokládat údajný propagační plakát. Na jedné straně je obrázek asasína s pistolí a dýkou, kterak bojuje na lodi, na druhé straně stejného plakátu má být dle webu Kotaku mapa karibské oblasti. Plakát odhaluje i jméno hry: Assassin's Creed IV: Black Flag.

original.jpgplakat 01.jpg
Údajný reklamní plakát na nový díl jménem Black Flag

Pochopitelně podobný plakát může být bez problému i falzem, stejně tak smyšlená může být historka jednoho uživatele diskuzního fóra Reddit. Ten prý v letadle viděl ženu, která připravovala prezentaci nových her Ubisoftu a jednou z nich byl právě i Assassin's Creed IV: Black Flag. V prezentaci bylo údajně i datum vydání: Vánoce 2013.

Mimo plakátu se na internetu vynořil i údajný první obrázek přímo ze hry – respektive evidentně z nahrávací obrazovky. Má jít o obrázek z Xbox 360 verze, ale spekulace mluví i o verzích pro next-gen konzole.

screen.jpg

Osobně bych si dal líbit další porci námořních bitek, protože lodní pasáže patřily mezi to nejzábavnější z Assassin’s Creed III. Pirátské zasazení mi však do světa série moc nesedí, ale to jsem si úvodně myslel i o americké revoluci. No, uvidíme, zda se spekulace potvrdí. Pokud chtějí Ubisoft nový díl skutečně vydat letos, měli by jej v dohledné době odhalit.

Zdroj: Eurogamer, Kotaku, Examiner

Váš názor Další článek: Strhující nový trailer na StarCraft II: Heart of the Swarm

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,